New World Wealth: Η Κύπρος προσφιλής προορισμός για πλούσιους Νοτιοαφρικανούς

New World Wealth: Η Κύπρος προσφιλής προορισμός για πλούσιους Νοτιοαφρικανούς

Οι πλούσιοι Νοτιοαφρικανοί… επεκτείνονται και στην Κύπρο. Αυτό αναφέρει δημοσίευμα στην ιστοσελίδα businesstech.co.za, που επικαλείται στοιχεία του οργανισμού New World Wealth, ο οποίος ασχολείται με σχετικές έρευνες.

Στο δημοσίευμα σημειώνονται μεταξύ άλλων τα ακόλουθα: 

«Νέα στοιχεία από τον διεθνή οργανισμό New World Wealth δείχνουν πού επεκτείνουν τις ρίζες τους οι πλούσιοι της Νοτίου Αφρικής, φεύγοντας από τις τοπικές επιχειρήσεις.

Σύμφωνα με τον οργανισμό έρευνας, η Νότιος Αφρική έχει ένα από τα μεγαλύτερο ποσοστά επιχειρηματιών που επενδύουν στο εξωτερικό. Ανάμεσά τους εκατομμυριούχοι που έχουν περιουσία ενός εκατομμυρίου δολαρίων και πάνω, ανεξαρτήτως των αρχικών τους κατοικιών.

Μεταξύ του 2000 και του 2014, γύρω στους 8.000 πλούσιους Νοτιοαφρικανούς έχουν εγκαταλείψει την χώρα.

Προτιμούν να μετοικήσουν στην Αυστραλία, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Κύπρο, τον Μαυρίκιο, τις ΗΠΑ και τον Καναδά».

Φ.Μ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE