Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 21χρονου δύτη που ανασύρθηκε νεκρός στο Κάβο Γκρέκο

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 21χρονου δύτη που ανασύρθηκε νεκρός στο Κάβο Γκρέκο

Έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία τα στοιχεία του 21χρονου δύτη, ο οποίος ανασύρθηκε νεκρός από τη θάλασσα στην περιοχή του Κάβο Γκρέκο, τα ξημερώματα του Σαββάτου 03 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα λοιπόν με την Αστυνομία, πρόκειται για τον Rhys Lee Williams από το Ηνωμένο Βασίλειο, μόνιμο κάτοικο Παραλιμνίου.

Υπενθυμίζουμε ότι ο 21χρονος ανασύρθηκε νεκρός , τα χαράματα, στην θαλάσσια περιοχή του Κάβο Γκρέκο, από τους δύτες της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας και της ΕΜΑΚ.

Το ΚΣΕΔ, «κινητοποίησε άμεσα πεζό περίπολο του Αστυνομικού Σταθμού Αγίας Νάπας, ταχύπλοο και δύτες της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας, δύτες της ΕΜΑΚ και την Πυροσβεστική Υπηρεσία του Σταθμού Αμμοχώστου».

Ο νεαρός φαίνεται να παγιδεύτηκε σε βράχο, ενώ εντοπίστηκε και ανασύρθηκε από δύτες της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας και της ΕΜΑΚ στις 04:05 το πρωί και διεκομίσθη με Ασθενοφόρο της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥπΥ) στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διαπίστωσε τον θάνατο του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές για το Κυπριακό» – Τι υποσχέθηκε στον κυπριακό λαό και τι είπε για τη NAVTEX του GSI

Χριστοδουλίδης: «Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές για το Κυπριακό» – Τι υποσχέθηκε στον κυπριακό λαό και τι είπε για τη NAVTEX του GSI

Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές σε σχέση με το Κυπριακό, όπως ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος παρέστη στη δοξολογία για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου και ακολούθως δέχθηκε τον χαιρετισμό της παρέλασης που πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία, με την ευκαιρία της επετείου.

BEST OF TOTHEMAONLINE