Στην Αθήνα ο Πρόεδρος Αναστασιάδης - Παραλαμβάνει το πολιτικό αεροσκάφος κι επιστρέφει

Στην Αθήνα ο Πρόεδρος Αναστασιάδης - Παραλαμβάνει το πολιτικό αεροσκάφος κι επιστρέφει

Επίσημη επίσκεψη στην Αθήνα πραγματοποιεί σήμερα, Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.

Ο κ. Αναστασιάδης θα συναντηθεί με τον Έλληνα Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, το πρωί της Παρασκευής, στις 10.30 π.μ., στο Μέγαρο Μαξίμου.

Τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας θα συνοδεύουν ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Μάριος Πελεκάνος, ο Υφυπουργός παρά τω Προέδρω Πέτρος Δημητρίου και ο Διευθυντής του Γραφείου του Προέδρου Παντελής Παντελίδης.

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, ο κ. Αναστασιάδης και ο κ. Μητσοτάκης θα μεταβούν στο αεροδρόμιο Ελευσίνας, όπου σε ειδική τελετή, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας  θα παραλάβει το πολιτικό αεροσκάφος που αποτελεί δωρεά της Ελληνικής Δημοκρατίας προς την Κυπριακή Δημοκρατία για την εξυπηρέτηση των υπηρεσιακών μετακινήσεων του εκάστοτε Προέδρου της  Δημοκρατίας και μελών του Υπουργικού Συμβουλίου, το οποίο θα χρησιμοποιείται επίσης και για επείγουσες ιατρικές ανάγκες.

Στην τελετή παρόντες θα είναι από την κυπριακή πλευρά ο Υπουργός Άμυνας Χαράλαμπος Πετρίδης, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, ο Υφυπουργός παρά τω Προέδρω, ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς  Δημόκριτος Ζερβάκης, ο Διευθυντής του Γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Μετά την τελετή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και η συνοδεία του θα επιβιβαστούν στο αεροσκάφος για επιστροφή στην Κύπρο. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE