Έκλεισαν τα στενά του Βοσπόρου λόγω προσάραξης ενός φορτηγού πλοίου

Έκλεισαν τα στενά του Βοσπόρου λόγω προσάραξης ενός φορτηγού πλοίου

Η κυκλοφορία των πλοίων στα στενά του Βοσπόρου διακόπηκε αφού ένα φορτηγό πλοίο, το Lady Zehma, μήκους 173 μέτρων, προσάραξε λόγω βλάβης στο πηδάλιο.

Την πληροφορία αυτή μετέφερε η τουρκική ναυτιλιακή εταιρεία Tribeca. Από το γραφείο του κυβερνήτη της Κωνσταντινούπολης έγινε γνωστό ότι το τουρκικό λιμενικό βοηθά το φορτηγό πλοίο και δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί.

Σύμφωνα με το κοινό κέντρο συντονισμού του ΟΗΕ, της Ουκρανίας, της Ρωσίας και της Τουρκίας για την εξαγωγή ουκρανικών σιτηρών, το Lady Zehma απέπλευσε στις 30 Αυγούστου από το Τσορνομόρσκ της Ουκρανίας με προορισμό τη Ραβένα της Ιταλίας και μεταφέρει 3.000 τόνους καλαμποκιού.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με πυξίδα ή πυροσβεστήρα - Το μετέωρο βήμα του Προέδρου Χριστοδουλίδη

Ανασχηματισμός με πυξίδα ή πυροσβεστήρα - Το μετέωρο βήμα του Προέδρου Χριστοδουλίδη

Οι πρόσφατες φονικές πυρκαγιές στην ορεινή Λεμεσό - με τραγικό απολογισμό δύο νεκρούς, σοβαρούς τραυματισμούς, καταστροφή περιουσιών, καλλιεργειών και υποδομών - έχουν ανοίξει μια συζήτηση για την ευθύνη και την επάρκεια του κρατικού μηχανισμού, στο πλαίσιο του κυβερνητικού σχεδιασμού.

BEST OF TOTHEMAONLINE