Έκλεισαν τα στενά του Βοσπόρου λόγω προσάραξης ενός φορτηγού πλοίου

Έκλεισαν τα στενά του Βοσπόρου λόγω προσάραξης ενός φορτηγού πλοίου

Η κυκλοφορία των πλοίων στα στενά του Βοσπόρου διακόπηκε αφού ένα φορτηγό πλοίο, το Lady Zehma, μήκους 173 μέτρων, προσάραξε λόγω βλάβης στο πηδάλιο.

Την πληροφορία αυτή μετέφερε η τουρκική ναυτιλιακή εταιρεία Tribeca. Από το γραφείο του κυβερνήτη της Κωνσταντινούπολης έγινε γνωστό ότι το τουρκικό λιμενικό βοηθά το φορτηγό πλοίο και δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί.

Σύμφωνα με το κοινό κέντρο συντονισμού του ΟΗΕ, της Ουκρανίας, της Ρωσίας και της Τουρκίας για την εξαγωγή ουκρανικών σιτηρών, το Lady Zehma απέπλευσε στις 30 Αυγούστου από το Τσορνομόρσκ της Ουκρανίας με προορισμό τη Ραβένα της Ιταλίας και μεταφέρει 3.000 τόνους καλαμποκιού.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα του Έρχιουρμαν για τον αφθώδη πυρετό - «Η συνεργασία είναι αναπόφευκτη»

Μήνυμα του Έρχιουρμαν για τον αφθώδη πυρετό - «Η συνεργασία είναι αναπόφευκτη»

Μήνυμα συνεργασίας απηύθυνε ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, μετά την αποστολή 60.000 δόσεων εμβολίου κατά του αφθώδους πυρετού στις ελεύθερες περιοχές, αναφέροντας ότι «η συνεργασία σε τέτοιου είδους ζητήματα είναι αναπόφευκτη».

BEST OF TOTHEMAONLINE