Έπεσε στη θάλασσα πλησίον του Κάβο Γκρέκο 23χρονη - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Έπεσε στη θάλασσα πλησίον του Κάβο Γκρέκο 23χρονη - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Σε διάσωση γυναίκας από την Ελβετία κλήθηκε το ΚΣΕΔ Λάρνακας το βράδυ της Πέμπτης (1/9).

Πιο συγκεκριμένα έλαβε πληροφορία που αφορούσε άτομο σε κίνδυνο στην θαλάσσια περιοχή πλησίον του Κάβο Γκρέκο.

Το ΚΣΕΔ, κινητοποίησε άμεσα την Πυροσβεστική Υπηρεσία του Σταθμού Αμμοχώστου, ταχύπλοο της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας καθώς και ασθενοφόρο της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥΠΥ).

Στην 23χρονη γυναίκα Ελβετικής καταγωγής, η οποία είχε τραυματιστεί λόγω της πτώσης, παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, σταθεροποιήθηκε σε φορείο και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου για περαιτέρω νοσηλεία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παναπεργία για ΑΤΑ: Ποιους τομείς θα επηρεάσει - Η έκκληση του Υπ. Εργασίας και οι θέσεις των συντεχνιών

Παναπεργία για ΑΤΑ: Ποιους τομείς θα επηρεάσει - Η έκκληση του Υπ. Εργασίας και οι θέσεις των συντεχνιών

Σε παναπεργία στις 11 Σεπτεμβρίου προχωρούν οι συντεχνίες για την ΑΤΑ. Στην πανσυνδικαλιστική διάσκεψη, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στο οίκημα της ΠΕΟ, οι συνδικαλιστικές οργανώσεις αποφάσισαν να προχωρήσουν με τρίωρη στάση εργασίας από τις 11πμ μέχρι τις 2μμ την Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE