Εννέα Σύριοι μετανάστες συνελήφθησαν στα κατεχόμενα για «παράνομη είσοδο»

Εννέα Σύριοι μετανάστες συνελήφθησαν στα κατεχόμενα για «παράνομη είσοδο»

Οι κατοχικές αρχές συνέλαβαν 9 Σύριους μετανάστες, οι οποίοι προσπάθησαν να περάσουν από τις ελεύθερες περιοχές στα κατεχόμενα, παραβιάζοντας «απαγορευμένη στρατιωτική ζώνη 1ου βαθμού», σύμφωνα με την «Χαλκίν Σεσί», όπως μεταδίδει το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών.

Σύμφωνα με στοιχεία των κατοχικών αρχών, οι 9 Σύριοι, προσπάθησαν να περάσουν παράνομα στα κατεχόμενα μεταξύ 27 και 30 Αυγούστου και αφού εντοπίστηκαν από τις κατοχικές αρχές, συνελήφθησαν.

Οι μετανάστες, οδηγήθηκαν ενώπιον «δικαστηρίου», το οποίο διέταξε τη προσωποκράτησή τους για ένα μήνα.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE