Χωρίς τηλεοπτική κάλυψη η δίκη της Χρυσής Αυγής

Χωρίς τηλεοπτική κάλυψη η δίκη της Χρυσής Αυγής

Απέρριψε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων το αίτημα για τηλεοπτική κάλυψη της δίκης της Χρυσής Αυγής καθώς έκρινε πως δεν παραβιάζεται η δημοσιότητα της δίκης.

Θέση της προέδρου είναι ότι επιτρέπεται η παρουσία των φωτογράφων στην δικαστική αίθουσα υπό την προϋπόθεση να μην διαταράσσεται η ομαλή διεξαγωγή της διαδικασίας.

Άλλωστε από την πρώτη ημέρα της διεξαγωγής της δίκης οι φωτογράφοι βρίσκονται  μέσα στην αίθουσα καταγράφοντας την ακροαματική διαδικασία.

Επιπλέον, το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα της τήρησης ηχογραφημένων πρακτικών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε νέες ιδέες στον Έρχιουρμαν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Είναι κάτω από τις 3 ενότητες των μέτρων οικοδόμισης εμπιστοσύνης»

Έθεσε νέες ιδέες στον Έρχιουρμαν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Είναι κάτω από τις 3 ενότητες των μέτρων οικοδόμισης εμπιστοσύνης»

Οι νέες προτάσεις και ιδέες που υπέβαλε η ελληνοκυπριακή πλευρά για τα ΜΟΕ, τη μεθοδολογία και την ουσία μπορούν να οδηγήσουν σε θετικές εξελίξεις, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE