Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου του ΤΑΕ Λεμεσού Λευτέρη Κυριάκου, πρόκειται για Βρετανό και Κύπριοι, οι οποίοι φαίνεται να είχαν προστριβές με τη συγκεκριμένη γυναίκα.
ΝΕΟΤΕΡΟ: «Με έσπρωξε, το μωρό μου παρακολουθούσε τι γινόταν» - Ελεύθεροι με εγγύηση οι δύο για τον ξυλοδαρμό της γυναίκας στη Λεμεσό
Σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο», το πρωί της Πέμπτης ο κ. Κυριάκου, ανέφερε ότι σύμφωνα με τους ισχυρισμούς η γυναίκα δεν πλήρωνε το ενοίκιό της.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα δεν πλήρωνε ενοίκιο με αποτέλεσμα οι ιδιοκτήτες να της κόβουν το ρεύμα προκειμένου να την εξαναγκάσουν να εγκαταλείψει το σπίτι.
Σύμφωνα με τον κ. Κυριάκου, γείτονες ενημέρωσαν την Αστυνομία για το συμβάν του άγριου ξυλοδαρμού, όπου μέλη της Δύναμης έσπευσαν στο σημείο και μετέφεραν τη γυναίκα στο Νοσοκομείο Λεμεσού όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.
Δείτε πιο κάτω όσα είπε:
Υπενθυμίζουμε ότι, καταγγέλθηκε την Τετάρτη, 31 Αυγούστου, στην Αστυνομία από 40χρονη, ότι ενώ βρισκόταν στην οικία της στη Λεμεσό, δέχθηκε επίθεση από δύο πρόσωπα ηλικίας 76 ετών.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Ξυλοδαρμός αλλοδαπής γυναίκας: Χειροπέδες στον 76χρονο και τη σύζυγο του
Σύμφωνα με την καταγγελία, οι δύο ύποπτοι, την κτύπησαν σε διάφορα μέρη του σώματος της και στο κεφάλι. Η 40χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει οίδημα και θλαστικό τραύμα στο βλέφαρο, εκδορές και θολή όραση και κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία στο Χειρουργικό Τμήμα.
Οι δύο 76χρονοι συνελήφθησαν απόψε με δικαστικά εντάλματα και τέθηκαν υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.
Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο: