Τμ.Μετεωρολογίας: Συνεχίζουν οι ψηλές θερμοκρασίες

Τμ.Μετεωρολογίας: Συνεχίζουν οι ψηλές θερμοκρασίες

Εποχική χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο, αρχικά στα δυτικά και στα βόρεια παράλια και αργότερα στα ορεινά, κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν προοδευτικά κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και παροδικά στα νοτιοδυτικά παράλια μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, ωστόσο το απόγευμα στα νοτιοδυτικά θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 38 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 32 στα νότια, τα ανατολικά και τα βόρεια παράλια και γύρω στους 30 βαθμούς στα δυτικά παράλια καθώς και στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα παραμείνει κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήματα, ενδέχεται να παρατηρούνται τοπικά αυξημένες χαμηλές νεφώσεις, κυρίως στα δυτικά και στα βόρεια παράλια. Στο εσωτερικό, κατά τις αυγινές ώρες, πιθανό να παρατηρείται αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί και αργότερα τοπικά ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 μποφόρ, ωστόσο αρχικά στα δυτικά και στα βόρεια παράλια θα πνέουν τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα στα νοτιοδυτικά θα παραμείνει λίγο ταραγμένη και στα υπόλοιπα παράλια ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 23 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και γύρω στους 20 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο κατά τις βραδινές ώρες ενδέχεται να παρατηρείται παροδικά αυξημένη χαμηλή νέφωση, κυρίως στα δυτικά και στα βόρεια παράλια. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Το Σάββατο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο κατά τις βραδινές ώρες ενδέχεται να παρατηρείται παροδικά αυξημένη χαμηλή νέφωση, κυρίως στα δυτικά και στα βόρεια παράλια. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Την Κυριακή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία  θα σημειώσει μικρή άνοδο παραμένοντας όμως κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Σαφές μήνυμα ότι το θέμα του Επισκόπου Τυχικού δεν θα απασχολήσει την επόμενη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου στις 23 Ιουνίου έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος, απορρίπτοντας παράλληλα τα περί άδικης δίκης που προβάλλουν υποστηρικτές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE