Ισραηλινές αεροπορικές επιδρομές στο Χαλέπι και τη Δαμασκό

Ισραηλινές αεροπορικές επιδρομές στο Χαλέπι και τη Δαμασκό

Η συριακή αντιαεροπορική άμυνα αναχαίτισε ισραηλινή επίθεση στην πρωτεύουσα Δαμασκό και τα περίχωρά της, μετέδωσε το βράδυ της Τετάρτης η κρατική τηλεόραση της Συρίας.

Λίγο νωρίτερα, ισραηλινές δυνάμεις στοχοθέτησαν με πυραύλους το διεθνές αεροδρόμιο του Χαλεπιού, σύμφωνα με το συριακό ειδησεογραφικό πρακτορείο SANA που επικαλείται μια στρατιωτική πηγή.

Από το πλήγμα αυτό προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές, πρόσθεσε, αφού προηγουμένως ανέφερε ότι ακούστηκαν εκρήξεις στην πόλη.

Δεν υπάρχει προς το παρόν καμία ανακοίνωση από την πλευρά του Ισραήλ για το θέμα αυτό.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «Rising Lion» σέρνει στον όλεθρο τη Μέση Ανατολή – Ο μέχρι τώρα απολογισμός της σύγκρουσης Ισραήλ–Ιράν

Το «Rising Lion» σέρνει στον όλεθρο τη Μέση Ανατολή – Ο μέχρι τώρα απολογισμός της σύγκρουσης Ισραήλ–Ιράν

Οι δύο χώρες εξαπέλυσαν νέες εκατέρωθεν επιθέσεις από το Σάββατο το βράδυ μέχρι σήμερα Κυριακή, αλλά και πάλι νωρίς το απόγευμα – δημιουργώντας φόβους για γενικευμένη σύρραξη. Νωρίτερα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι η σύρραξη θα μπορούσε να τερματιστεί εύκολα, προειδοποιώντας την Τεχεράνη να μην χτυπήσει αμερικανικούς στόχους.

BEST OF TOTHEMAONLINE