Στηρίζει Χριστοδουλίδη στις Προεδρικές η «Αλληλεγγύη» - «Δεν έγινε καμία συζήτηση για ανταλλάγματα»

Στηρίζει Χριστοδουλίδη στις Προεδρικές η «Αλληλεγγύη» - «Δεν έγινε καμία συζήτηση για ανταλλάγματα»

Τη στήριξή του προς το πρόσωπο του Νίκου Χριστοδουλίδη, αποφάσισε το Κίνημα «Αλληλεγγύη».

Η πρόεδρος του κόμματος, Ελένη Θεοχάρους μίλησε στην εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι» λέγοντας ότι αποφασίστηκε μέσα από μυστική ψηφοφορία η επιλογή στήριξης του πρώην ΥΠΕΞ.

Παράλληλα τόνισε ότι «δεν έγινε καμία συζήτηση για ανταλλάγματα. Εκείνος που θα αποφασίσει να συμπεριλάβει την Αλληλεγγύη στη διακυβέρνηση θα προσφέρει μια σημαντική υπηρεσία. Υπάρχουν στελέχη με τρομακτική πείρα στην επίλυση προβλημάτων. Δεν είναι ζήτημα ανταλλαγμάτων. Ψήφοι υπήρχαν και για τον Αβέρωφ Νεοφύτου και τον Γιώργο Κολοκασίδη».

Καταληκτικά είπε ότι χθες (30/8) αποφασίστηκε και η πλήρης ανασυγκρότηση της «Αλληλεγγύης» παρά το αποτέλεσμα των προηγούμενων βουλευτικών εκλογών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE