Σε σταθερή κατάσταση ο 8χρονος που δέχθηκε επίθεση από σκύλο στη Λεμεσό

Σε σταθερή κατάσταση ο 8χρονος που δέχθηκε επίθεση από σκύλο στη Λεμεσό

Αποσωληνώθηκε και βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση στην Μονάδα Εντατικής Παίδων, στο Μακάρειο, μετά από επέμβαση αποκατάστασης των τραυμάτων του, το οχτάχρονο παιδί που δέχθηκε επίθεση από αδέσποτο σκύλο στην περιοχή Αγίου Ιωάννη στη Λεμεσό.

Αυτό δήλωσε στο ΚΥΠΕ, ο παιδοχειρουργός Χρίστος Μηνά που τόνισε ότι το παιδί είναι εκτός κινδύνου. Σημείωσε ότι θα χρειαστούν αρκετές εβδομάδες για την τελική αποκατάσταση του παιδιού.

Την Τρίτη το απόγευμα έγινε δίωρη χειρουργική επέμβαση από ομάδα παιδοχειρουργών και πλαστικών.

Το περιστατικό συνέβη το πρωί της Τρίτης, σε χώρο όπου υπάρχουν κλουβιά κυνηγετικών σκύλων και στον οποίο τα τελευταία εικοσιτετράωρα σύχναζε αγέλη αδέσποτων σκύλων.  

Το παιδί την ώρα της επίθεσης έπαιζε μαζί με τον δίδυμο αδελφό του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Σε μια περίοδο κατά την οποία η προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών παραμένει ανοιχτή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημέρωσε την πολιτική ηγεσία για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και τις επαφές που είχε στη Νέα Υόρκη, με το ενδιαφέρον να στρέφεται πλέον στην κάθοδο της Μαρία Άνχελα Ολγκίν τον Οκτώβριο και στην προετοιμασία της επόμενης άτυπης διευρυμένης διάσκεψης.

BEST OF TOTHEMAONLINE