Αγόρευση για μετριασμό της ποινής του Αναστασίου – Θυμίζει ποδοσφαιρικό αγώνα υψηλού βαθμού κινδύνου

Αγόρευση για μετριασμό της ποινής του Αναστασίου – Θυμίζει ποδοσφαιρικό αγώνα υψηλού βαθμού κινδύνου

Κατάμεστη η αίθουσα του κακουργιοδικείου Λάρνακας, όπου από τις 11:00 βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία αγόρευσης της υπεράσπισης για μετριασμό της ποινής του Αλέξη Αναστασίου, γνωστού ως «Αλεξούι».

Συγγενείς του θύματος, Μάικλ Άντονι Λούις Μηνά, καθώς και δημοσιογράφοι βρίσκονται από νωρίς στην αίθουσα, ενώ αρκετός κόσμος περιμένει έξω με αγωνία.

Τα δε μέτρα ασφαλείας τηρούνται αυστηρά και η κατάσταση στις δυο θύρες που μεσολαβούν πριν από την αίθουσα, θυμίζει σωματικούς ελέγχους που γίνονται σε ποδοσφαιρικά παιχνίδια υψηλού βαθμού επικινδυνότητας.

Υπάρχει αυξημένη αστυνομική δύναμη στο χώρο, μεταξύ των οποίων και μέλη της ΜΜΑΔ.

Χριστιάνα Γαβριήλ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE