Αγόρευση για μετριασμό της ποινής του Αναστασίου – Θυμίζει ποδοσφαιρικό αγώνα υψηλού βαθμού κινδύνου

Αγόρευση για μετριασμό της ποινής του Αναστασίου – Θυμίζει ποδοσφαιρικό αγώνα υψηλού βαθμού κινδύνου

Κατάμεστη η αίθουσα του κακουργιοδικείου Λάρνακας, όπου από τις 11:00 βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία αγόρευσης της υπεράσπισης για μετριασμό της ποινής του Αλέξη Αναστασίου, γνωστού ως «Αλεξούι».

Συγγενείς του θύματος, Μάικλ Άντονι Λούις Μηνά, καθώς και δημοσιογράφοι βρίσκονται από νωρίς στην αίθουσα, ενώ αρκετός κόσμος περιμένει έξω με αγωνία.

Τα δε μέτρα ασφαλείας τηρούνται αυστηρά και η κατάσταση στις δυο θύρες που μεσολαβούν πριν από την αίθουσα, θυμίζει σωματικούς ελέγχους που γίνονται σε ποδοσφαιρικά παιχνίδια υψηλού βαθμού επικινδυνότητας.

Υπάρχει αυξημένη αστυνομική δύναμη στο χώρο, μεταξύ των οποίων και μέλη της ΜΜΑΔ.

Χριστιάνα Γαβριήλ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιμένει το ΔΗΚΟ για συμπόρευση με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Επιμένει το ΔΗΚΟ για συμπόρευση με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Σε πορεία βουλευτικών εκλογών αναμένεται να εισέλθουν τα κόμματα,αμέσως μετά το Πάσχα, έτσι ώστε να κλείσουν τα ψηφοδέλτια, όσο το δυνατό γρηγορότερα. Οι εσωτερικές διεργασίες έχουν ξεκινήσει με τις λεγόμενες ασκήσεις επί χάρτου και ονόματα, τα οποία πέφτουν στο τραπέζι.