Αγοράκι 8 ετών το παιδάκι που τραυματίστηκε από σκύλο στη Λεμεσό - Διασωληνωμένος στο Μακάρειο

Αγοράκι 8 ετών το παιδάκι που τραυματίστηκε από σκύλο στη Λεμεσό - Διασωληνωμένος στο Μακάρειο

Στο Μακάρειο Νοσοκομείο μεταφέρθηκε το παιδάκι που δέχθηκε επίθεση από σκύλο στη Λεμεσό, το πρωί της Τρίτης 30 Αυγούστου.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, πρόκειται για αγοράκι 8 ετών από τη Ρουμανία το οποίο αρχικά μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, ωστόσο λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Μακάρειο Νοσοκομείο όπου βρίσκεται διασωληνωμένος.

Ο σκύλος που επιτέθηκε στο 8χρονο αγοράκι φαίνεται να ήταν αδέσποτος, ενώ οι έρευνες της Αστυνομίας για το περιστατικό βρίσκονται σε εξέλιξη.

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο δημοσίευμα, το περιστατικό σημειώθηκε στη Λεμεσό και συγκεκριμένα στην περιοχή της Ομονοίας, όταν το παιδάκι φαίνεται να επισκέφθηκε χώρο όπου φιλοξενούνται σκυλιά και κάτω από άγνωστες, μέχρι στιγμής, συνθήκες φαίνεται να του επιτέθηκε και να τον τραυμάτισε το κεφάλι.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο: 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης στο ZDF: Το Κυπριακό δεν είναι μια παγωμένη διένεξη - «Το σημερινό status quo είναι επικίνδυνο»

Χριστοδουλίδης στο ZDF: Το Κυπριακό δεν είναι μια παγωμένη διένεξη - «Το σημερινό status quo είναι επικίνδυνο»

Το Κυπριακό δεν είναι μια παγωμένη διένεξη και η επανένωση της Κύπρου μπορεί να προσφέρει για όλους τους ανθρώπους της απίστευτες ευκαιρίες, αναφέρει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο γερμανικό κρατικό δίκτυο ZDF με την ευκαιρία της ανάληψης της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE