Ελλάδα: Δελφίνι ξεψύχησε στα χέρια λουόμενων στο Κοκκίνη Χάνι - Δείτε βίντεο

Ελλάδα: Δελφίνι ξεψύχησε στα χέρια λουόμενων στο Κοκκίνη Χάνι - Δείτε βίντεο

Ένα δελφίνι που βγήκε στην παραλία του Κοκκίνη Χάνι στο Ηράκλειο έθεσε σε συναγερμό του λουόμενους το μεσημέρι της Κυριακής 28 Αυγούστου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το θαλάσσιο θηλαστικό φαίνεται να είχε χάσει τον προσανατολισμό του με τους ανθρώπους που βρέθηκαν στο σημείο να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να το επαναφέρουν στη θάλασσα.

Παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειες το δελφίνι επέστρεφε στην ακτή, ενώ φαίνεται να χτύπησε το κεφάλι του σε παρακείμενα βράχια.

Μέλος του Παγκρήτιου Συλλόγου Φουσκωτών Σκαφών που βρισκόταν στην Ντία έσπευσε στην παραλία του Κοκκίνη Χάνι, ώστε να συνδράμει με το σκάφος του για να βγει το δελφίνι στα ανοικτά, ωστόσο το άτυχο ζώο δεν τα κατάφερε.

Το μέλος του Συλλόγου συγκλονισμένο από τον θάνατο του ζώου σημείωσε στο neakriti.gr ότι «το δελφίνι ξεψύχησε κυριολεκτικά στα χέρια τους».

 

Πηγη: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοινώθηκε η δημιουργία Ευρωπαϊκού Κέντρου Πυρόσβεσης στην Κύπρο από την Κομισιόν

Ανακοινώθηκε η δημιουργία Ευρωπαϊκού Κέντρου Πυρόσβεσης στην Κύπρο από την Κομισιόν

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή παρουσίασε σήμερα το Σύμφωνο για τη Μεσόγειο Πρόκειται- Περιλαμβάνει τρείς πυλώνες – Τι αναμένεται για την Κύπρο

BEST OF TOTHEMAONLINE