Έκλεψε γυάλινα ποτήρια και περιουσία αξίας 2.600 ευρώ - Φόρεσε χειροπέδες 20χρονος

Έκλεψε γυάλινα ποτήρια και περιουσία αξίας 2.600 ευρώ - Φόρεσε χειροπέδες 20χρονος

Υπό πενθήμερη κράτηση τέθηκε το πρωί 20χρονος ο οποίος συνελήφθη από την Αστυνομία Λεμεσού ως ύποπτος για δύο υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών.

Οι διαρρήξεις, σύμφωνα με την αστυνομία, σημειώθηκαν χθες Σάββατο. Η μια διάρρηξη αφορούσε κατάστημα ιδιοκτησίας 65χρονου από το οποίο κλάπηκαν  γυάλινα ποτήρια, αξίας 20 ευρώ.

Η άλλη αφορούσε κατοικία 45χρονου,  από την οποία κλάπηκε περιουσία αξίας 2.600 ευρώ.

Εναντίον του νεαρού εξασφαλίστηκε μαρτυρία και έτσι συνελήφθη.  Ανακρινόμενος  φέρεται να έχει παραδεχθεί τη διάρρηξη του καταστήματος και την κλοπή των ποτηριών.  Το πρωί οδηγήθηκε ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου της πόλης όπου τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των αστυνομικών ανακρίσεων.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Αυτόνομη Ένωση ανοιχτή προς τον κόσμο η Κυπριακή Προεδρία» - Αποκαλύφθηκε το επίσημο λογότυπό της

ΠτΔ: «Αυτόνομη Ένωση ανοιχτή προς τον κόσμο η Κυπριακή Προεδρία» - Αποκαλύφθηκε το επίσημο λογότυπό της

Η Κυπριακή Προεδρία θα εργαστεί για μια «Αυτόνομη Ένωση Ανοιχτή προς τον Κόσμο» είπε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την παρουσίαση του προγράμματος και των προτεραιοτήτων της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ, στο Συνεδριακό Κέντρο Λευκάρων.

BEST OF TOTHEMAONLINE