Σκληρές εικόνες: Η στιγμή που πατέρας στην Τουρκία μαχαιρώνει την πρώην σύζυγό του μπροστά στο παιδί τους

Σκληρές εικόνες: Η στιγμή που πατέρας στην Τουρκία μαχαιρώνει την πρώην σύζυγό του μπροστά στο παιδί τους

Ένα σκληρό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στην Τουρκία κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου.

Το βίντεο έχει καταγράψει τη στιγμή που ο πρώην σύζυγος αρπάζει το παιδί από την αγκαλιά της μητέρας του, εκείνη του επιτίθεται, αλλά παρεμβαίνει ο πεθερός της.

Το παιδάκι στέκεται μόνο του, την ώρα που βλέπει τη μητέρα του στο έδαφος και τον πατέρα του να την μαχαιρώνει.

Σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ, η Μεϊζά υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης σπλήνας.

Ο δράστης, όπως καταγράφει το βίντεο, αρπάζει το παιδί και εξαφανίζεται.

Ο πρώην σύζυγος συνελήφθη και κρατείται, ενώ ο πεθερός - ο οποίος και κρατούσε την γυναίκα ενώ τη μαχαίρωνε ο γιος του - έχει αφεθεί ελεύθερος.

Προσοχή, σκληρές εικόνες

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Έχουμε πιο μεγάλη ευθύνη ως μικρά κράτη να εργαστούμε μαζί»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Έχουμε πιο μεγάλη ευθύνη ως μικρά κράτη να εργαστούμε μαζί»

Τους Προέδρους των Κοινοβουλίων μικρών κρατών της Ευρώπης, οι οποίοι βρίσκονται στην Κύπρο για την 18η Διάσκεψή τους, υποδέχθηκε σήμερα στο Προεδρικό Μέγαρο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, συνοδευόμενος από την Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων Αννίτα Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE