Στο κελί ο 46χρονος για την υπόθεση κλοπής με τέχνασμα σε δύο επαρχίες

Στο κελί ο 46χρονος για την υπόθεση κλοπής με τέχνασμα σε δύο επαρχίες

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου εξέδωσε σήμερα διάταγμα κράτησης έξι ημερών εναντίον άνδρα ηλικίας 46 ετών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής με τέχνασμα και συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Στηβ Θεοδούλου, εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου «γύρω στις 2 το μεσημέρι της Παρασκευής 26 Αυγούστου, συνελήφθη άνδρας ηλικίας 46 ετών από τη Βουλγαρία ο οποίος καταζητείτο από τις 24 του μήνα, σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις κλοπής με τέχνασμα, μεγάλων χρηματικών ποσών που διαπράχθηκαν την συγκεκριμένη ημέρα στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου και τη Λεμεσό».

Πρόσθεσε ότι «ο 46χρονος συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος στο οδόφραγμα της οδού Λήδρας στην Λευκωσία κατά την προσπάθεια του να εισέλθει στις κατεχόμενες περιοχές. Ο 46χρονος φέρεται να είναι ο δράστης στην επαρχία Λεμεσού, ενώ αναζητείται ο συνεργός του που ήταν το δεύτερο πρόσωπο της κλοπής στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου».

Ο ύποπτος οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου που συνεδρίασε στη Λάρνακα και εναντίον του εξασφαλίστηκε διάταγμα κράτησης για έξι ημέρες.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις με την απόπειρα φόνου στη Λάρνακα - Είχε διευθετήσει συνάντηση με το θύμα ο 30χρονος καταζητούμενος

Ραγδαίες εξελίξεις με την απόπειρα φόνου στη Λάρνακα - Είχε διευθετήσει συνάντηση με το θύμα ο 30χρονος καταζητούμενος

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας νοσηλεύεται άνδρας, ο οποίος εντοπίστηκε χθες βαριά τραυματισμένος σε δρόμο της πόλης. Οι Αρχές έλαβαν πληροφορία γύρω στις 5:04 το απόγευμα για τραυματισμένο πρόσωπο, στο οποίο πολίτες που τον εντόπισαν παρείχαν τις πρώτες βοήθειες μέχρι την άφιξη της αστυνομίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE