Χειροπέδες σε 40χρονο: Πλαστογράφησε και πούλησε ξένο διαμέρισμα για 185χιλιάδες ευρώ

Χειροπέδες σε 40χρονο: Πλαστογράφησε και πούλησε ξένο διαμέρισμα για 185χιλιάδες ευρώ

Χειροπέδες σε 40χρονο , για υπόθεση απάτης με πλαστογραφία. Πούλησε ξένο διαμέρισμα στη Λεμεσό για 185.000 ευρώ.

Συνελήφθη χθες 40χρονος αλλοδαπός ο οποίος σύμφωνα με καταγγελία φέρεται να πλαστογράφησε τις υπογραφές τριών αδελφών οι οποίες ήταν συνιδιοκτήτριες διαμερίσματος στην περιοχή Γερμασόγειας  και το οποίο πούλησε σε εταιρεία για το ποσό των 185 χιλιάδων ευρώ.

Δύο από τις τρεις αδελφές, επισκέφθηκαν πρόσφατα την Κύπρο και προ εκπλήξεως τους διαπίστωσαν ότι το διαμέρισμά τους είχε πωληθεί εν άγνοια τους.

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού παρουσιάστηκε ο 40χρονος , εναντίον του οποίου εξασφαλίστηκε διάταγμα προσωποκράτησης για 6 μέρες. Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Αυτά είναι τα 75 έργα με προϋπολογισμό €230 εκατομμυρίων για την Πάφο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Αυτά είναι τα 75 έργα με προϋπολογισμό €230 εκατομμυρίων για την Πάφο

Σε περισσότερα από 75 έργα με προϋπολογισμό που υπερβαίνει τα 230 εκατομμύρια ευρώ για την Επαρχία Πάφου αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την ευρεία σύσκεψη με φορείς της Πάφου, της οποίας προήδρευσε στο πλαίσιο της περιοδείας του σε Δήμους και Κοινότητες της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE