Χειροπέδες σε 40χρονο: Πλαστογράφησε και πούλησε ξένο διαμέρισμα για 185χιλιάδες ευρώ

Χειροπέδες σε 40χρονο: Πλαστογράφησε και πούλησε ξένο διαμέρισμα για 185χιλιάδες ευρώ

Χειροπέδες σε 40χρονο , για υπόθεση απάτης με πλαστογραφία. Πούλησε ξένο διαμέρισμα στη Λεμεσό για 185.000 ευρώ.

Συνελήφθη χθες 40χρονος αλλοδαπός ο οποίος σύμφωνα με καταγγελία φέρεται να πλαστογράφησε τις υπογραφές τριών αδελφών οι οποίες ήταν συνιδιοκτήτριες διαμερίσματος στην περιοχή Γερμασόγειας  και το οποίο πούλησε σε εταιρεία για το ποσό των 185 χιλιάδων ευρώ.

Δύο από τις τρεις αδελφές, επισκέφθηκαν πρόσφατα την Κύπρο και προ εκπλήξεως τους διαπίστωσαν ότι το διαμέρισμά τους είχε πωληθεί εν άγνοια τους.

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού παρουσιάστηκε ο 40χρονος , εναντίον του οποίου εξασφαλίστηκε διάταγμα προσωποκράτησης για 6 μέρες. Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Κρίσιμη η εβδομάδα στη Νέα Υόρκη, ελπίζω να υπάρξει πολιτική βούληση από όλους»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Κρίσιμη η εβδομάδα στη Νέα Υόρκη, ελπίζω να υπάρξει πολιτική βούληση από όλους»

Την ελπίδα να υπάρξει η πολιτική βούληση από όλους στις επικείμενες συναντήσεις της Νέας Υόρκης ώστε να προχωρήσει ο ΓΓ των ΗΕ σε διευρυμένη διάσκεψη, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE