Αμερικανός εθελοντής σκοτώθηκε στην Ουκρανία

Αμερικανός εθελοντής σκοτώθηκε στην Ουκρανία

Ένας Αμερικανός πολίτης, που σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ πολεμούσε στο πλευρό των Ουκρανών, σκοτώθηκε πρόσφατα στην Ουκρανία.

Την είδηση μετέφερε απόψε ένας εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, σημειώνοντας ότι οι αρχές είναι σε επαφή με την οικογένειά του και της παράσχουν προξενική βοήθεια.

«Επαναλαμβάνουμε για άλλη μια φορά ότι οι Αμερικανοί πολίτες δεν θα πρέπει να ταξιδεύουν στην Ουκρανία λόγω της ένοπλης σύρραξης και της στοχοποίησης των Αμερικανών πολιτών στην Ουκρανία από τους Ρώσους κυβερνητικούς αξιωματούχους.

Οι Αμερικανοί πολίτες που βρίσκονται στην Ουκρανία θα πρέπει να φύγουν αμέσως, εφόσον είναι ασφαλές να το πράξουν, χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε εμπορικό ή άλλο ιδιωτικό διαθέσιμο μέσο μεταφοράς», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ζητούμενο είναι να συνεχίσουμε την προσπάθεια για επίλυση του Κυπριακού με τρόπο που να διασφαλίζει τα δικαιώματα όλων των νομίμων κατοίκων της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε την Παρασκευή, ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στην παρουσίαση του βιβλίου της Δέσπως Κόνιζου Λοϊζιά «Οι γίγαντες των Βορείων Προαστίων», στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE