H μικρή Θωμαΐς από το Παραλίμνι έγινε Viral - Περνά αρκετές ώρες των διακοπών της βοηθώντας στο ΚΕΠΑ

H μικρή Θωμαΐς από το Παραλίμνι έγινε Viral - Περνά αρκετές ώρες των διακοπών της βοηθώντας στο ΚΕΠΑ

Όμορφη κίνηση από τη μικρή Θωμαΐς, η οποία περνά αρκετές ώρες των καλοκαιρινών της διακοπών εδώ στο ΚΕΠΑ Αγιος Χριστόφορος.

Οπως ανάρτησε το Κέντρο Προσφοράς και Αγάπης “Άγιος Χριστόφορος” στο Παραλίμνι :

"Η μικρή Θωμαΐς περνά αρκετές ώρες των καλοκαιρινών της διακοπών εδώ στο ΚΕΠΑ.

Συνομιλεί με τους ένοικους, ζωγραφίζει μαζί τους, κάνει τη βάρδια των εργαζομένων ευχάριστη και πιο δημιουργική. Σήμερα βοήθησε τον κηπουρό μας Πανίκο να κόψει τα ρόδια. Ευχαριστούμε μικρή Θωμαΐς που κάνεις από αυτή την ηλικία τη λέξη "εθελοντισμός" να δείχνει πιο σπουδαία και πιο φωτεινή".

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Σε κλίμα έντασης η συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν, στο προσκήνιο οι αλληλοκατηγορίες

VIDEO - Σε κλίμα έντασης η συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν, στο προσκήνιο οι αλληλοκατηγορίες

  Από το θετικό κλίμα που δημιουργήθηκε κατά την πρόσφατη συνάντηση στην Πύλα, οι σχέσεις μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, βρέθηκαν ξανά στο επίκεντρο της αντιπαράθεσης, με δημόσιες τοποθετήσεις και αλληλοκατηγορίες να επηρεάζουν την ατμόσφαιρα ενόψει των επόμενων επαφών τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE