Όλα έτοιμα για την έναρξη απογευματινής εργασίας στα δημόσια νοσηλευτήρια στις 5 Σεπτεμβρίου

Όλα έτοιμα για την έναρξη απογευματινής εργασίας στα δημόσια νοσηλευτήρια στις 5 Σεπτεμβρίου

Όλα είναι έτοιμα για την έναρξη του προγράμματος απογευματινής εργασίας στα δημόσια νοσηλευτήρια που θα τεθεί σε ισχύ από τις 5 Σεπτεμβρίου, λέει στο ΚΥΠΕ, ο Εκπρόσωπος Τύπου του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥπΥ), Χαράλαμπος Χαριλάου.

Σημειώνει ότι μετά και την συμφωνία που επιτεύχθηκε μεταξύ του ΟΚΥπΥ και των συντεχνιών των γιατρών και των νοσηλευτών στις 11 Ιουλίου, όλα είναι έτοιμα για να αρχίσει το πρόγραμμα απογευματινής εργασίας στα δημόσια νοσηλευτήρια στις 5 Σεπτεμβρίου.

Ο κ. Χαριλάου επισημαίνει ότι περισσότερες λεπτομέρειες για το πρόγραμμα θα δοθούν μέσα από ανακοινώσεις τις επόμενες ημέρες.

«Το πιο σημαντικό από όλα είναι ότι ένας στόχος για λειτουργία των νοσηλευτηρίων και κατά τις απογευματινές ώρες έχει επιτευχθεί. Ο κόσμος θα μπορεί να κλείνει τα ραντεβού του έχοντας δύο επιλογές. Η μια επιλογή για όσους είναι γνώστες και έχουν διαδίκτυο να μπορούν να κλείνουν το ραντεβού τους μέσω της ιστοσελίδας του Οργανισμού, να κάνουν αίτημα και εντός 48 ωρών θα επικοινωνεί λειτουργός μαζί τους, όπου θα τους καθορίζει την μέρα και την ώρα. Η δεύτερη επιλογή είναι από τα τηλέφωνα που ήδη γνωρίζει ο κόσμος», προσθέτει.

Ο κ. Χαριλάου αναφέρει ότι επί του παρόντος γίνονται όλες οι απαραίτητες προετοιμασίες. «Ελπίζουμε ότι αρχές της ερχόμενης εβδομάδας θα είναι έτοιμο το πρόγραμμα των εξωτερικών ιατρείων για να ανακοινωθεί», συμπληρώνει.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στο highway: Νεκρός ο 70χρονος Σάββας – Παρασύρθηκε από όχημα ενώ εργαζόταν

Τραγωδία στο highway: Νεκρός ο 70χρονος Σάββας – Παρασύρθηκε από όχημα ενώ εργαζόταν

Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε ο 70χρονος εργάτης Σάββας Ιωάννου, από την Πάφο, ο οποίος παρασύρθηκε από αυτοκίνητο, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, ενώ εκτελούσε εργασίες σήμανσης του δρόμου, μαζί με συναδέλφους του.

BEST OF TOTHEMAONLINE