Κέρδη εκατομμυρίων στα κατεχόμενα από Ελληνοκύπριους που μεταβαίνουν για καύσιμα - Όσα αναφέρει Τουρκοκυπριακός Τύπος

Κέρδη εκατομμυρίων στα κατεχόμενα από Ελληνοκύπριους που μεταβαίνουν για καύσιμα  - Όσα αναφέρει Τουρκοκυπριακός Τύπος

Εκατομμύρια ευρώ κερδίζει το κατοχικό καθεστώς από την πώληση καυσίμων σε ελληνοκύπριους, σύμφωνα με την εφημερίδα Κίμπρις. 

Σύμφωνα με ρεπορταζ του ΡΙΚ, επικαλούμενο την εφημερίδα Κίμπρις ο συνολικός όγκος των πωλήσεων ανέρχεται περίπου στα τριάντα εκατομμύρια ευρώ.

Η ζήτηση από 20-25 εκατομμύρια λίτρα βενζίνης μηνιαίως, ανήλθε στα 30 εκατομμύρια λίτρα.

Με πρωτοσέλιδο τίτλο, "τζίρος εκατομμυρίων από τα καύσιμα σε ελληνοκύπριους" η εφημερίδα Κίμπρις και επικαλούμενη δηλώσεις του λεγόμενου Υπουργού Οικονομικών και Ενέργειας των κατεχομένων, αναφέρει πως αυξήθηκε η πώληση βενζίνης εξαιτίας της αυξημένης ζήτησης της βενζίνης από ελληνοκύπριους που μεταβαίνουν στα κατεχόμενα για να προμηθευτούν καύσιμα.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Μια γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό αρχίζει αύριο με την κάθοδο στην Κύπρο του ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, λίγους μήνες πριν την ολοκλήρωση της θητείας του και σε μια προσπάθεια να φύγει με παραδοτέα που θα αφορούν την επανάληψη των συνομιλιών μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά το 2017. 

BEST OF TOTHEMAONLINE