Συνελήφθη ο 60χρονος εργοδότης που φέρεται να παρενοχλούσε οικιακή βοηθό στην Πάφο

Συνελήφθη ο 60χρονος εργοδότης που φέρεται να παρενοχλούσε οικιακή βοηθό στην Πάφο

Στην σύλληψη του 60χρονου εργοδότη που φέρεται να παρενοχλούσε 40χρονη οικιακή βοηθό στην Πάφο προχώρησε σήμερα η Αστυνομία.

Ανακρινόμενος ο 60χρονος αρνείται κάθε ανάμειξη με την υπόθεση , ωστόσο η Αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη του και αύριο αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου.

Η υπόθεση καταγγέλθηκε από αλλοδαπή οικιακή βοηθό ηλικίας 40 ετών από το Νεπάλ στον αστυνομικό σταθμό Πέγειας χθες  ότι ο εργοδότης της ο οποίος είναι ηλικίας 60 ετών κατά διάφορα τακτά χρονικά διαστήματα της επιτίθονταν άσεμνα και ότι περί τα μέσα Ιουνίου της είχε ρίξει καυστικό υγρό στο πόδι με αποτέλεσμα να υποστεί εγκαύματα.

Η 40χρονη εργαζόταν ως οικιακή βοηθός από τις 20 Μαρτίου του 2015 και ανέφερε στην Αστυνομία πως όλο αυτό το διάστημα δεχόταν άσεμνες επιθέσεις από τον εργοδότη της. Στις 14 Ιουνίου ωστόσο ενώ ήταν στην αυλή της οικίας στην οποία εργαζόταν ο εργοδότης της έρριψε καυστικό υγρό με αποτέλεσμα να της προκαλέσει εγκαύματα στο γόνατο στη κνήμη του δεξιού ποδιού, και στο βραχίονα του δεξιού χεριού,

Όπως η ίδια ανέφερε στην Αστυνομία ο λόγος που δέχτηκε την επίθεση με το καυστικό υγρό από τον εργοδότη της ήταν γιατί αρνείτο να υποκύψει στις ορέξεις της.

Είπε μάλιστα πως ένεκα των απειλών που δεχόταν από τον εργοδότη της δεν κατήγγειλε όλο αυτό το διάστημα την υπόθεση στην Αστυνομία.

Η 40χρονη εξετάστηκε από τον ιατροδικαστή Σοφοκλή Σοφοκλέους ο οποίος διαπίστωσε τα τραύματα που έφερε και πως μάλιστα υπέστη και μόλυνση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Τη Δευτέρα οι ανακοινώσεις των διαταγμάτων για ανακλήσεις οχημάτων - Έκκληση Βαφεάδη για συνεργασία

Τη Δευτέρα οι ανακοινώσεις των διαταγμάτων για ανακλήσεις οχημάτων - Έκκληση Βαφεάδη για συνεργασία

Με την έκδοση τη Δευτέρα των διαταγμάτων για ανακλήσεις οχημάτων αρχίζει μια πορεία προκειμένου να αντιμετωπιστεί ένα πρόβλημα που δημιουργήθηκε διαχρονικά, δήλωσε την Κυριακή το βράδυ ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Αλέξης Βαφεάδης, καλώντας τους πολίτες και όλους τους εμπλεκόμενους σε συνεργασία για εφαρμογή τους. Τα διατάγματα θα ανακοινωθούν στις 12 το μεσημέρι.

BEST OF TOTHEMAONLINE