Γυναίκα απειλεί να πηδήξει από ταράτσα πολυκατοικίας στη Λάρνακα – Ζήτησε να απομακρυνθούν όλοι από το σημείο

Γυναίκα απειλεί να πηδήξει από ταράτσα πολυκατοικίας στη Λάρνακα – Ζήτησε να απομακρυνθούν όλοι από το σημείο

Σε συναγερμό τέθηκαν οι Αρχές το βράδυ της Τρίτης 23 Αυγούστου στη Λάρνακα, καθώς γυναίκα απειλεί να πηδήξει από πολυκατοικία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, η γυναίκα απειλεί να πηδήξει από τον τρίτο όροφο της πολυκατοικίας όπου διαμένει, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους.

Στο σημείο βρίσκονται διαπραγματευτές της Αστυνομίας, ασθενοφόρο και μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Τα μέλη της Αστυνομίας συνομιλούν και διαπραγματεύονται με την γυναίκα, ενώ το κλίμα είναι τεταμένο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για γυναίκα 40 με 45 ετών, Βουλγαρικής καταγωγής, η οποία φαίνεται να διαπληκτίστηκε με τον γείτονα της και αμέσως ανέβηκε στην ταράτσα της πολυκατοικίας όπου βρίσκεται μέχρι και τώρα.

Η ίδια ζήτησε να απομακρυνθεί το ασθενοφόρο οι αστυνομικοί και το όχημα της Πυροσβεστικής, ενώ αυτή την ώρα βρίσκεται μαζί της διαπραγματευτής φορώντας πολιτικά.

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο ο Χριστοδουλίδης στην Αθήνα: Οι επαφές και τα μηνύματα με φόντο τις εξελίξεις

Στο επίκεντρο ο Χριστοδουλίδης στην Αθήνα: Οι επαφές και τα μηνύματα με φόντο τις εξελίξεις

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας στην Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων ανέδειξε τη διαχρονική ενότητα του Ελληνισμού, δήλωσε την Παρασκευή ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, προσθέτοντας ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα απευθυνθεί στο 16ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας και θα συμμετάσχει στο The Europe Gulf Forum.

BEST OF TOTHEMAONLINE