Παραδέχθηκε την κλοπή συνολικά 4 οχημάτων 19χρονος στη Λεμεσό

Παραδέχθηκε την κλοπή συνολικά 4 οχημάτων 19χρονος στη Λεμεσό

Ενώπιον του επαρχιακό δικαστηρίου Λεμεσού αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα (23/08) 19χρονος και 32χρονος, οι οποίοι εντοπίστηκαν τα ξημερώματα σε κλοπιμαίο αυτοκίνητο. Ο 19χρονος φέρεται να παραδέχθηκε την κλοπή συνολικά τεσσάρων οχημάτων, από τα οποία τα τρία εντοπίστηκαν.

Σύμφωνα με το ΤΑΕ Λεμεσού, περίπολο του ΟΠΕ Λεμεσού εντόπισε γύρω στις 02.00, στη λεωφόρο Κολωνακίου, όχημα που νωρίτερα είχε καταγγελθεί ως κλοπιμαίο. Αφού ανακόπηκε, διαπιστώθηκε ότι αυτό οδηγείτο από 19χρονο με συνοδηγό 32χρονο, ενώ εντός του οχήματος εντοπίστηκαν διαρρηκτικά εργαλεία.

Οι δυο ύποπτοι οδηγήθηκαν στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού για ανάκριση, όπου ο 19χρονος φέρεται να ομολόγησε την κλοπή του αυτοκινήτου, αλλά και άλλες τρεις κλοπές οχημάτων που διαπράχθηκαν μεταξύ 21 και 22 Αυγούστου. Από τις εξετάσεις εντοπίστηκαν συνολικά τρία από τα τέσσερα κλοπιμαία οχήματα.

Το πρωί, οι δυο ύποπτοι θα οδηγηθούν ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Λεμεσού για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης τους.

* Φωτογραφία αρχείου

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

Η στρατηγική που ακολουθούμε έχει οδηγήσει στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος συναντήθηκε στην Αθήνα, με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος σημείωσε ότι η Ελλάδα στέκεται πάντα εμπράκτως στο πλευρό της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE