Εμπρησμός οχήματος τα ξημερώματα - Ήταν σταθμευμένο στο πάρκινγκ 46χρονης

Εμπρησμός οχήματος τα ξημερώματα - Ήταν σταθμευμένο στο πάρκινγκ 46χρονης

Σε εμπρησμό οφείλεται φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα στο αυτοκίνητο 46χρονης, στην περιοχή Ύψωνα, στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η φωτιά έγινε αντιληπτή γύρω στις 4.30, ενώ το όχημα βρισκόταν σταθμευμένο στον στεγασμένο χώρο στάθμευσης της οικίας της ιδιοκτήτριας.

Η φωτιά κατασβέστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, ενώ από προκαταρκτικές εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι αυτή τέθηκε κακόβουλα με τη χρήση εύφλεκτης ύλης.

Από τη φωτιά προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές στο αυτοκίνητο καθώς και στο ξύλινο στέγαστρο, το ύψος των οποίων δεν έχει ακόμη υπολογιστεί.

Η σκηνή τέθηκε υπό φρούρηση και οι εξετάσεις συνεχίζονται.

* Φωτογραφία αρχείου

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα κινητικότητα για το GSI στην Ανατολική Μεσόγειο – Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι έρευνες

Νέα κινητικότητα για το GSI στην Ανατολική Μεσόγειο – Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι έρευνες

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως βρίσκεται η διαδικασία επανέναρξης των ερευνών για την πόντιση καλωδίων στην Ανατολική Μεσόγειο. Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, το υπό γαλλική σημαία ερευνητικό σκάφος «Αμπέιγ Μαρανγκό» (Abeille Marengo) απέπλευσε από το λιμάνι της Νάπολης με προορισμό το Ηράκλειο, όπου αναμένεται να φτάσει την Τρίτη 27/10.

BEST OF TOTHEMAONLINE