Την βάρεσε η ζέστη; Η Μ. Ασλανίδου ποζάρει άβαφη και άχαρη ενώ μιλά… ακαταλαβίστικα (ΦΩΤΟ)

Την βάρεσε η ζέστη; Η Μ. Ασλανίδου ποζάρει άβαφη και άχαρη ενώ μιλά… ακαταλαβίστικα (ΦΩΤΟ)

Η Μελίνα Ασλανίδου ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram το πρωί τηςΤρίτης, και μάλιστα ποζάρει χωρίς μακιγιάζ (και χωρίς κόμπλεξ).

 «Όταν με βλέπει κανείς από κοντά, μου λέει ότι μοιάζω 25 χρονών. Από την εικόνα που έχουν για εμένα από την τηλεόραση με κάνουν 35αρα. Αν παρατηρήσει κανένας την ενέργεια που διαθέτω θα νομίζει ότι είμαι 20. Η ηλικία λοιπόν δεν είναι τίποτα άλλο, παρά ένας αριθμός.

Ο κάθε άνθρωπος κουβαλάει μέσα του ένα δικό του χρόνο. Χαίρομαι που μου είπες ότι μοιάζω 36 χρονών κι αυτό θα κρατήσω».

Αυτές ήταν οι πρόσφατες δηλώσεις της Μελίνας Ασλανίδου σχετικά με την ηλικία της, δεν ξέρουμε αν η ίδια βγάζει νόημα από τα λεγόμενα της, ωστόσο εμείς συνεχίζουμε να την αγαπάμε, να την στηρίζουμε και να την ακούμε επειδή είμαστε fan!

Αυτή είναι και η περιβόητη φωτογραφία που ανέβασε:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Στην Κύπρο πριν το τέλος του μήνα αναμένεται να έρθει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι στην παρουσία της θα πρέπει να γίνει κοινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE