LIFESTYLE

Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της σειράς «This England» - Δείτε το βίντεο

Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της σειράς «This England» - Δείτε το βίντεο

Ένα νέο τρέιλερ για το «This England» κυκλοφόρησε από Sky Atlantic. Πρόκειται για την επερχόμενη μίνι σειρά έξι επεισοδίων με πρωταγωνιστή τον Κένεθ Μπράνα στον ρόλο του Μπόρις Τζόνσον.

Η σειρά είναι ακολουθεί τις ιστορίες από όλη τη χώρα, ενώ θα ασχοληθεί και με τον χειρισμό του πρώτου κύματος της πανδημίας COVID-19 υπό τη διοίκηση του Τζόνσον.
Η μίνι σειρά βασίζεται σε μαρτυρίες ανθρώπων της Νταούνινγκ Στριτ, του Υπουργείου Υγείας και της Επιστημονικής Συμβουλευτικής Ομάδας για Έκτακτες καταστάσεις.

Εκτός από τον χειρισμό της πανδημίας από την κυβέρνηση Τζόνσον, σχολιάζονται στη σειρά και οι οικονομικές συνέπειες του lockdown και πώς αυτό επηρέασε την αντίληψη του κοινού για την κυβέρνηση Τζόνσον.

Μεταξύ άλλων η μίνι σειρά θα εμβαθύνει και στην προσωπική ζωή του πρώην πρωθυπουργού.

Το νέο τρέιλερ παρουσιάζει την ένταση μεταξύ του Τζόνσον και του Κάμινγκς, ενώ ολοκληρώνεται με τη νοσηλεία του πρώτου, όταν μολύνθηκε από τον ιό.
Ο Μπράνα δείχνει να είναι αγνώριστος στο teaser της σειράς, ενώ την «σύζυγό» του, Κάρι Σίμοντς, πρόκειται να υποδυθεί η Οφηλία Λόβιμποντ. Το «This England» συνυπογράφει σεναριακά και σκηνοθετεί ο Μάικλ Γουίντεμπότομ, ενώ η σειρά θα κυκλοφορήσει στο Sky Atlantic και την υπηρεσία ροής NOW στις 21 Σεπτεμβρίου.

Δείτε το τρέιλερ:

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Σεξ στην παραλία: Η «καλοκαιρινή» φαντασίωση - Πόσο επικίνδυνο είναι τελικά;

4+1 παραμυθένιοι έρωτες που γεννήθηκαν στα γυρίσματα τηλεοπτικών σειρών

Αυτισμός: Απλό τεστ υπόσχεται διάγνωση σε μωρά κάτω των επτά μηνών

Είναι υποχρεωτικό να καταβάλλει ένας εργοδότης 13ο και 14ο μισθό;

Η στιγμή της κατάρρευσης του τριώροφου κτιρίου στην Κωνσταντινούπολη - Η στιγμή της κατάρρευσης του τριώροφου κτιρίου στην Κωνσταντινούπολη - Ένας νεκρός και επτά τραυματίες - Δείτε βίντεο

Κλεοπάτρα Αδάμου: Η 24χρονη αδερφή της Ήβης είναι μία κούκλα και έχει ταλέντο στη μουσική



Νεκρή Ζώνη: Στους 27 οι μετανάστες μετά από νέες αφίξεις την νύχτα - Συσκέψεις αρμοδίων στην ΚΔ

Νεκρή Ζώνη: Στους 27 οι μετανάστες μετά από νέες αφίξεις την νύχτα - Συσκέψεις αρμοδίων στην ΚΔ

Δέκα τρεις μετανάστες - μεταξύ αυτών και ασυνόδευτα παιδιά - βρίσκονται στη νεκρή ζώνη, επιπλέον των 14 που εδώ και δύο εβδομάδες, φιλοξενούνται σε σκηνές στην περιοχή μεταξύ Αγλαντζιάς και Γερίου, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό σε 27.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top