Πρωτοβουλία για το μεταναστευτικό ανέλαβε ο Αβέρωφ Νεοφύτου - Αναχωρεί για τη Δημοκρατία του Κονγκό

Πρωτοβουλία για το μεταναστευτικό ανέλαβε ο Αβέρωφ Νεοφύτου - Αναχωρεί για τη Δημοκρατία του Κονγκό

Πρωτοβουλία με επίκεντρο το μεταναστευτικό, ανέλαβε ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού και υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, κ. Αβέρωφ Νεοφύτου.

Ο κ. Νεοφύτου αξιοποιώντας τις διεθνείς του διασυνδέσεις και σε συνεννόηση με την κυβέρνηση και τον Υπουργό των Εσωτερικών κ. Νίκο Νουρή, αναχωρεί σήμερα (21/08) για τη Δημοκρατία του Κονγκό όπου θα έχει επαφές σε πολιτειακό και κυβερνητικό επίπεδο.

Ο κ. Νεοφύτου επιστρέφει στην Κύπρο στις 24 Αυγούστου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η ώρα της αλήθειας για το κυπριακό - Ο Γκουτέρες επιχειρεί να «κλειδώσει» το διαπραγματευτικό κεκτημένο

Η ώρα της αλήθειας για το κυπριακό - Ο Γκουτέρες επιχειρεί να «κλειδώσει» το διαπραγματευτικό κεκτημένο

Η σημερινή ημέρα θεωρείται από τις πλέον κρίσιμες των τελευταίων ετών για το Κυπριακό. Ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, βρίσκεται από την Δευτέρα το βράδυ, στην Κύπρο, αποφασισμένος να αξιοποιήσει το πολιτικό βάρος του αξιώματός του, σε μια ύστατη προσπάθεια, να διατηρήσει ζωντανή την προοπτική των διαπραγματεύσεων και να διαφυλάξει το διαπραγματευτικό κεκτημένο που οικοδομήθηκε μέσα από δεκαετίες συνομιλιών.