«Άνοιξαν οι ουρανοί» καλοκαιριάτικα - Έντονες βροχοπτώσεις στα ορεινά

«Άνοιξαν οι ουρανοί» καλοκαιριάτικα - Έντονες βροχοπτώσεις στα ορεινά

«Άνοιξαν οι ουρανοί» στις ορεινές περιοχές της Κύπρου, το μεσημέρι του Σαββάτου (20/08), με τα καιρικά φαινόμενα να είναι αρκετά έντονα.

Σύμφωνα με το Kitasweather, μεμονωμένες βροχές επηρεάζουν την περιοχή του Τροόδους ενώ, η θερμοκρασία βρίσκεται στους 19.8 βαθμούς Κελσίου και μέχρι στιγμής έχουν καταγραφεί 7.4 χιλιοστά βροχής από τον μετεωρολογικό σταθμό στο Petit Palais Platres.

Υπενθυμίζεται ότι, το Τμήμα Μετεωρολογίας στην πρόγνωσή του ανέφερε ότι, σήμερα το απόγευμα, παροδικά αυξημένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται πιθανό να δώσουν μεμονωμένη βροχή χωρίς να αποκλείεται και μεμονωμένη καταιγίδα κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και τοπικά στα νότια παράλια μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και στα νότια παράλια μέχρι ταραγμένη.

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε το Kitasweather:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στη Λεμεσό: Στο μικροσκόπιο οι οικονομικές διαφορές του ζευγαριού – Σε κρίσιμη κατάσταση η 46χρονη μετά τα πυρά του συζύγου της

Τραγωδία στη Λεμεσό: Στο μικροσκόπιο οι οικονομικές διαφορές του ζευγαριού – Σε κρίσιμη κατάσταση η 46χρονη μετά τα πυρά του συζύγου της

Συγκλονισμένη παραμένει η κοινωνία από την πρωτοφανή οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε το πρωί της Τρίτης στα Πολεμίδια, με έναν 55χρονο Αστυνομικό αστυνομικό να πυροβολεί με το υπηρεσιακό του όπλο την 46χρονη σύζυγο του και στη συνέχεια να βάζει τέρμα στη ζωή του.

BEST OF TOTHEMAONLINE