Κανονικά η κυκλοφορία - Άνοιξε η λωρίδα στον αυτοκινητόδρομο - Είχε ακινητοποιηθεί φορτηγό λόγω μηχανικής βλάβης

Κανονικά η κυκλοφορία - Άνοιξε η λωρίδα στον αυτοκινητόδρομο - Είχε ακινητοποιηθεί φορτηγό λόγω μηχανικής βλάβης

Δόθηκε στην κυκλοφορία η αριστερή λωρίδα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Πάφου, στην κατεύθυνση προς Πάφο, σε σημείο λίγο μετά την έξοδο προς Επισκοπή, που γύρω στις 3.20 το απόγευμα της Παρασκευής, έκλεισε προσωρινά λόγω ακινητοποίησης φορτηγού οχήματος, που παρουσίασε μηχανική βλάβη.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Κλειστή λωρίδα στον αυτοκινητόδρομο - Ακινητοποιήθηκε φορτηγό

Στο σημείο βρίσκονταν μέλη της Αστυνομίας για παροχή βοήθειας και ρύθμιση της κυκλοφορίας, που διοχετευόταν στη δεξιά λωρίδα του δρόμου. Μετά και το άνοιγμα της αριστερής λωρίδας του δρόμου, η κυκλοφορία συνεχίζει κανονικά.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Βρισκόμαστε για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια σε έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό»

ΠτΔ: «Βρισκόμαστε για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια σε έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό»

Βρισκόμαστε για πρώτη φορά, μετά από πάρα πολλά χρόνια, σε μια έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η παρουσία του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο δεν ήταν καθόλου τυχαία, αλλά ήταν αποτέλεσμα μιας συστηματικής προσπάθειας που ξεκίνησε η Κυβέρνηση τον Μάρτιο του 2023.

BEST OF TOTHEMAONLINE