Έπιασε τιμόνι με στερημένη άδεια - Την «τσάκωσαν» με τετραπλάσιο ποσοστό αλκοόλης - Συνελήφθη 48χρονη

Έπιασε τιμόνι με στερημένη άδεια - Την «τσάκωσαν» με τετραπλάσιο ποσοστό αλκοόλης - Συνελήφθη 48χρονη

Μέλη της Αστυνομίας (Τροχαία Πάφου), ενώ διενεργούσαν χθες το απόγευμα τροχονομικούς ελέγχους σε περιοχές της Πάφου, αντιλήφθηκαν ένα αυτοκίνητο, το οποίο παραβίαζε κόκκινο φωτεινό σηματοδότη.

Το αυτοκίνητο ανακόπηκε για έλεγχο και από τις εξετάσεις που ακολούθησαν, διαπιστώθηκε, ότι οδηγός ήταν γυναίκα ηλικίας 48 ετών.

Στην οδηγό διενεργήθηκε έλεγχος αλκοόλης, με τελική ένδειξη 92μg αντί 22μg, ενώ από περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε, ότι οδηγούσε με στερημένη άδεια οδήγησης, χωρίς πιστοποιητικό ασφάλειας και με ληγμένο πιστοποιητικό καταλληλότητας του οχήματος.

Η 48χρονη συνελήφθη, για τα αδικήματα της παρακοής διατάγματος Δικαστηρίου σε σχέση με την στέρηση της άδειας οδήγησής της, καθώς επίσης και για διάφορα εντάλματα προστίμου, που εκκρεμούσαν εναντίον της.

Η Τροχαία Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Το θετικό κλίμα δεν αρκεί - Οι τρεις εκκρεμότητες Χριστοδουλίδη και η δύσκολη αποστολή της Ολγκίν - Τι αναμένεται από τις επαφές με την απεσταλμένη του ΟΗΕ

Κυπριακό: Το θετικό κλίμα δεν αρκεί - Οι τρεις εκκρεμότητες Χριστοδουλίδη και η δύσκολη αποστολή της Ολγκίν - Τι αναμένεται από τις επαφές με την απεσταλμένη του ΟΗΕ

Η νέα κινητικότητα γύρω από το Κυπριακό δημιουργεί ένα παράθυρο για επανεξέταση των δυνατοτήτων συνεννόησης μεταξύ των δύο πλευρών, χωρίς όμως να έχουν μέχρι στιγμής διαμορφωθεί οι προϋποθέσεις, για την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων. Η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν, στις 27 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε σε θετικό κλίμα, αλλά ολοκληρώθηκε χωρίς κοινό ανακοινωθέν και χωρίς δημοσιοποίηση συγκεκριμένων αποτελεσμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE