Νεαρός εντοπίστηκε αναίσθητος στη θάλασσα – Στο νοσοκομείο διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση

Νεαρός εντοπίστηκε αναίσθητος στη θάλασσα – Στο νοσοκομείο διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση

Κρίσιμη η κατάσταση νεαρού στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το απόγευμα της Πέμπτης (18/08), γύρω στις 3:40, λήφθηκε πληροφορία για άτομο το οποίο βρισκόταν εντός της θάλασσας χωρίς τις αισθήσεις του, σε περιοχή του εναέριου στη Λεμεσό.

Τον ανέσυραν στην ακτή, ενώ στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο το οποίο  τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Λεμεσού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για νεαρό ηλικίας 20 με 25 ετών, ο οποίος εκτιμάται ότι είναι αλλοδαπός. Η ταυτότητα του παραμένει άγνωστη καθώς φορούσε μόνο μαγιό και δεν έχουν εντοπιστεί άλλα προσωπικά του αντικείμενα στην περιοχή.

Ο νεαρός νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο νοσοκομείο με την κατάσταση της υγείας του να περιγράφεται ως κρίσιμη.

Η Αστυνομία διεξάγει έρευνες για τη διακρίβωση των στοιχείων του και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρέθηκε στο νερό. Σύμφωνα με την Αστυνομία εκ πρώτης όψεως δεν υπάρχει υπόνοια για εγκληματική ενέργεια. 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Η Γενεύη δεν θα είναι το τέλος του δρόμου για το κυπριακό- Πανέτοιμη η Λευκωσία για όλα τα σενάρια- Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη, με τον ΓΓ των ΗΕ

Η Γενεύη δεν θα είναι το τέλος του δρόμου για το κυπριακό- Πανέτοιμη η Λευκωσία για όλα τα σενάρια- Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη, με τον ΓΓ των ΗΕ

Τη θέση ότι η Λευκωσία είναι πανέτοιμη για όλα τα σενάρια, για όλες τις ενδεχόμενες και μη εκπλήξεις εξέφρασε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στα πλαίσια της διακαναλικής συνέντευξης που παραχώρησε το βράδυ της Τετάρτης, στους πέντε μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE