Πυρκαγιά σε εργαστήριο: Είχαν άγιο οι ένοικοι των πάνω διαμερισμάτων – Αποκλείστηκε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας - Φωτογραφία

Πυρκαγιά σε εργαστήριο: Είχαν άγιο οι ένοικοι των πάνω διαμερισμάτων – Αποκλείστηκε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας - Φωτογραφία

Το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας για την πυρκαγιά σε ηλεκτρολογικό εργαστήριο αυτοκίνητων στην λεωφόρο Πρωτάρα στο Παραλίμνι, σύμφωνα με την Αστυνομία, έχει αποκλειστεί.

Στην σκηνή μετέβησαν μέλη της πυροσβεστικής υπηρεσίας και με την χρήση τριών πυροσβεστικών οχημάτων κατέσβησαν την πυρκαγιά.

Από την πυρκαγιά καταστράφηκε ολοσχερώς το ηλεκτρολογικό εργαστήριο με το περιεχόμενο του ενώ προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές στην εξωτερική βαφή του κτιρίου και ελαφρές ζημιές σε δύο διαμερίσματα τα οποία βρισκόταν στον 1 όροφο του κτιριακού συγκροτήματος όπου στεγαζόταν το εργαστήριο.

Κατά τον χρόνο τις πυρκαγιάς οι ένοικοι των διαμερισμάτων απουσίαζαν με αποτέλεσμα να μην προκληθεί τραυματισμός κανενός προσώπου.

Από το εργαστήριο μετακινήθηκαν σε ανοικτό χώρο 8 κύλινδροι διαφόρων διαστάσεων και αερίων για σκοπούς ασφαλείας.

Η σκηνή αποκλείστηκε από μέλη του αστυνομικού σταθμού Παραλιμνίου από την πρώτη στιγμή και απομακρύνθηκαν θαμώνες παρακείμενου υποστατικού.

Αναμένεται να γίνει διερεύνηση των αιτιών της πυρκαγιάς σε συνεργασία των αρμοδίων υπηρεσιακών του κράτους.

Δείτε φωτογραφία από τη σκηνή

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

H Γαλλία μπορεί και οφείλει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στις προσπάθειες για την επίλυση του Κυπριακού, δηλώνει στην "Le Figaro" ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημειώνει ότι αυτό είναι κάτι που συζητά εδώ και καιρό με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. 

BEST OF TOTHEMAONLINE