Διάρρηξη στη Λάρνακα: Πήραν τα χρυσαφικά και έγιναν «καπνός» - Καταζητούνται δύο πρόσωπα

Διάρρηξη στη Λάρνακα: Πήραν τα χρυσαφικά και έγιναν «καπνός» - Καταζητούνται δύο πρόσωπα

Χρυσαφικά και άλλα αντικείμενα αξίας, φέρεται να κλάπηκαν από κατάστημα που βρίσκεται στο κέντρο της Λάρνακας.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Χρήστος Ανδρέου εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας «χθες Τετάρτη καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Λάρνακας ότι μεταξύ 16 – 18 Αυγούστου, έγινε διάρρηξη σε κατάστημα που βρίσκεται στο κέντρο της Λάρνακας και το τελευταίο διάστημα δεν λειτουργούσε. Από το κατάστημα κλάπηκαν διάφορα αντικείμενα, αξίας μερικών δεκάδων χιλιάδων ευρώ».

Πρόσθεσε ότι «στη σκηνή μετέβησαν μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας και από έρευνες που διενεργήθηκαν διαπιστώθηκε ότι όντως έγινε διάρρηξη στο κατάστημα. Από τις εξετάσεις των ανακριτών του ΤΑΕ εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον δύο ατόμων τα οποία και καταζητούνται από την Αστυνομία».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Στην τεράστια πρόοδο που έχει γίνει από τον Μάρτιο του 2023 μέχρι σήμερα με τελικό στόχο την πλήρη ένταξη της Κύπρου στον χώρο Σένγκεν, αναφέρθηκε ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος, σε εκδήλωση που διοργάνωσε το Ινστιτούτο Γλαύκος Κληρίδης, για το συγκεκριμένο θέμα.