Τζούλια Αλεξανδράτου: «Ο γιατρός είπε ότι το μωρό είναι πολύ όμορφο»

Τζούλια Αλεξανδράτου: «Ο γιατρός είπε ότι το μωρό είναι πολύ όμορφο»

Με ένα νέο βίντεο επέστρεψε στο Instagram η Τζούλια Αλεξανδράτου σχετικά με την εγκυμοσύνη της.

Το μοντέλο τράβηξε το συγκεκριμένο κλιπ λίγων δευτερολέπτων, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στον γυναικολόγο της, δείχνοντας τόσο την ίδια όσο και το έμβρυο από την οθόνη του γιατρού που της έκανε τον υπέρηχο.

Αφού το ανέβασε μέσω Instagram stories, έγραψε: «Ενημέρωση εγκυμοσύνης. Ερείπιο. Ο γιατρός είπε ότι το μωρό είναι πολύ όμορφο. Πού την είδε τώρα την ομορφιά εκεί μέσα...».

Δείτε το βίντεο:

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE