Tι άλλο θα δούμε; Πιπεριές σε σχήμα πέους η νέα «τρέλα» της Βαρκελώνης

Tι άλλο θα δούμε; Πιπεριές σε σχήμα πέους η νέα «τρέλα» της Βαρκελώνης

Ενα νέο «πιπεράτο» τρόπο βρήκαν οι επιχειρηματίες της Βαρκελώνης για να προσελκύουν στα καταστήματά τους τουρίστες οι οποίοι αναζητούν πρωτότυπα αναμνηστικά του ταξιδιού τους στην πρωτεύουσα της Καταλονίας.

Πολλά ανθοπωλεία αλλά και μαγαζιά με σουβενίρ στις πιο τουριστικές περιοχές της πόλης έχουν αρχίσει τους τελευταίους μήνες να πουλούν σπόρους φρούτων και λαχανικών «ερωτικού σχήματος». 

Πιπεριές σε σχήμα πέους, λουλούδια σε σχήμα αιδοίου και πεπόνια που μοιάζουν με γυναικεία στήθη (με ρόγες) προσελκύουν την προσοχή των τουριστών, πείθοντάς τους να αγοράσουν τους σπόρους που περικλείονται σε αναμνηστικά φακελάκια που γράφουν «Βαρκελώνη» ή «Λα Ράμπλα» (το όνομα της διάσημης τουριστικής οδού).



Σύμφωνα με το Reuters, τα φακελάκια κοστίζουν περίπου 3-4 ευρώ ενώ όπως δηλώνουν οι καταστηματάρχες είναι από τις πιο δημοφιλείς επιλογές σουβενίρ μεταξύ των τουριστών. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν τηλεφωνικώς ΠτΔ - Μητσοτάκης: Στο επίκεντρο η συνάντηση του Έλληνα Πρωθυπουργού με τον Ερντογάν

Τα είπαν τηλεφωνικώς ΠτΔ - Μητσοτάκης: Στο επίκεντρο η συνάντηση του Έλληνα Πρωθυπουργού με τον Ερντογάν

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα το μεσημέρι τηλεφωνική επικοινωνία με τον Έλληνα Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, στο πλαίσιο του διαρκούς συντονισμού Λευκωσίας και Αθήνας για την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό από το σημείο που είχαν διακοπεί  στο Κραν Μοντανά, όπως επίσης και της διατήρησης της περιφερειακής σταθερότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE