Κατέληξε 3χρονο κοριτσάκι - Πνίγηκε σε πισίνα ξενοδοχείου στην Πάφο

Κατέληξε 3χρονο κοριτσάκι - Πνίγηκε σε πισίνα ξενοδοχείου στην Πάφο

Τραγωδία σημειώθηκε στην Πάφο καθώς κοριτσάκι 3,5 ετών πνίγηκε σε πισίνα ξενοδοχείου.

Το τραγικό αυτό γεγονός σημειώθηκε λίγο πριν τις 17:00 το απόγευμα, σήμερα Κυριακή 14 Αυγούστου, όταν το κοριτσάκι ζήτησε από τους δικούς του να μεταβεί στην παιδική πισίνα του ξενοδοχείου.

Στη συνέχεια φαίνεται να εντοπίστηκε από λουόμενο να επιπλέει αναίσθητο στη μεγάλη πισίνα, κάτω από άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους.

Ναυαγοσώστης που υπήρχε στο σημείο έσπευσε για να βοηθήσει, ενώ το κοριτσάκι μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό νοσοκομείο Πάφου, ωστόσο δυστυχώς κατέληξε.

Η Αστυνομία διερευνά την υπόθεση. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Πηγές κάνουν λόγο για δύο μέτρα προς όφελος των Τ/κ

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Πηγές κάνουν λόγο για δύο μέτρα προς όφελος των Τ/κ

Δύο μονομερή μέτρα προς όφελος των Τουρκοκύπριων είναι έτοιμος να ανακοινώσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφέρουν αρμόδιες πηγές, οι οποίες σημειώνουν ωστόσο ότι έχει ζητήσει πρώτα τη θετική τοποθέτηση του Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE