Ηλικιωμένος εντοπίστηκε νεκρός - Φαίνεται να έπεσε από τις σκάλες

Ηλικιωμένος εντοπίστηκε νεκρός - Φαίνεται να έπεσε από τις σκάλες

Ηλικιωμένος εντοπίστηκε νεκρός το πρωί της Κυριακής 14 Αυγούστου σε συγκρότημα διαμερισμάτων στην Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 10:00 το πρωί στην περιοχή της Χλώρακας, ηλικιωμένος αλλοδαπός, που διαμένει μόνιμα στην Κύπρο, εντοπίστηκε αναίσθητος στις σκάλες του συγκροτήματος διαμερισμάτων.

Από τις πρώτες έρευνες διαπιστώθηκε ότι ο ηλικιωμένος φέρει τραύματα που πιθανόν να προκλήθηκαν από πτώση. Για τα ακριβή αίτια του θανάτου του αναμένεται να διενεργηθεί η νενομισμένη νεκροτομή στη σορό του.

Για την συγκεκριμένη υπόθεση η Αστυνομία διερευνά υπόθεση αφύσικου θανάτου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE