Ηλικιωμένος εντοπίστηκε νεκρός - Φαίνεται να έπεσε από τις σκάλες

Ηλικιωμένος εντοπίστηκε νεκρός - Φαίνεται να έπεσε από τις σκάλες

Ηλικιωμένος εντοπίστηκε νεκρός το πρωί της Κυριακής 14 Αυγούστου σε συγκρότημα διαμερισμάτων στην Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 10:00 το πρωί στην περιοχή της Χλώρακας, ηλικιωμένος αλλοδαπός, που διαμένει μόνιμα στην Κύπρο, εντοπίστηκε αναίσθητος στις σκάλες του συγκροτήματος διαμερισμάτων.

Από τις πρώτες έρευνες διαπιστώθηκε ότι ο ηλικιωμένος φέρει τραύματα που πιθανόν να προκλήθηκαν από πτώση. Για τα ακριβή αίτια του θανάτου του αναμένεται να διενεργηθεί η νενομισμένη νεκροτομή στη σορό του.

Για την συγκεκριμένη υπόθεση η Αστυνομία διερευνά υπόθεση αφύσικου θανάτου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Η ώρα του Κυπριακού - Διάσκεψη διαδικαστικού χαρακτήρα - Οι κόκκινες γραμμές της Λευκωσίας

Πενταμερής: Η ώρα του Κυπριακού - Διάσκεψη διαδικαστικού χαρακτήρα - Οι κόκκινες γραμμές της Λευκωσίας

Στη Νέα Υόρκη είναι από σήμερα στραμμένα τα βλέμματα, όπου την Πέμπτη, θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη άτυπη πενταμερής συνάντηση για το κυπριακό, με στόχο την επανέναρξη των συνομιλιών. Ένας στόχος, ο οποίος ωστόσο δεν είναι εφικτός, λόγω των όσων προηγήθηκαν από τον περασμένο Μάρτιο όπου πραγματοποιήθηκε η πρώτη πενταμερής, στη Γενεύη, με την αδιαλλαξία της τουρκικής πλευράς και την άρνηση του κατοχικού ηγέτη, να προχωρήσει η συμφωνία στη δέσμη των έξι μέτρων, που περιλαμβάνουν τα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης.