Ηλικιωμένος εντοπίστηκε νεκρός - Φαίνεται να έπεσε από τις σκάλες

Ηλικιωμένος εντοπίστηκε νεκρός - Φαίνεται να έπεσε από τις σκάλες

Ηλικιωμένος εντοπίστηκε νεκρός το πρωί της Κυριακής 14 Αυγούστου σε συγκρότημα διαμερισμάτων στην Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 10:00 το πρωί στην περιοχή της Χλώρακας, ηλικιωμένος αλλοδαπός, που διαμένει μόνιμα στην Κύπρο, εντοπίστηκε αναίσθητος στις σκάλες του συγκροτήματος διαμερισμάτων.

Από τις πρώτες έρευνες διαπιστώθηκε ότι ο ηλικιωμένος φέρει τραύματα που πιθανόν να προκλήθηκαν από πτώση. Για τα ακριβή αίτια του θανάτου του αναμένεται να διενεργηθεί η νενομισμένη νεκροτομή στη σορό του.

Για την συγκεκριμένη υπόθεση η Αστυνομία διερευνά υπόθεση αφύσικου θανάτου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τραγωδία στην άσφαλτο: Υπέκυψε ο 19χρονος Χρίστος Χριστάκης, τραυματίας του τροχαίου στο Μακένζι

Τραγωδία στην άσφαλτο: Υπέκυψε ο 19χρονος Χρίστος Χριστάκης, τραυματίας του τροχαίου στο Μακένζι

Υπέκυψε στο μοιραίο ο νεαρός Χρήστος Χρηστάκη, 19 ετών από την Αραδίππου, ο οποίος νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο American Medical Center στη Λευκωσία ύστερα από κρίσιμο τραυματισμό του το βράδυ της Δευτέρας, 18 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE