Πρόεδρος Βουλής: «Να αξιοποιήσουμε όλα τα διπλωματικά μέσα για επανένωση της Κύπρου»

Πρόεδρος Βουλής: «Να αξιοποιήσουμε όλα τα διπλωματικά μέσα για επανένωση της Κύπρου»

Η επανένωση της πατρίδας μας είναι ο στόχος όλων των Κυπρίων και επιβάλλεται να αξιοποιήσουμε όλα τα διπλωματικά μέσα για να το καταφέρουμε, αναφέρει η Πρόεδρος της Βουλής, Αννίτα Δημητρίου, με αφορμή την 48η επέτειο της β' φάσης της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο.

Σε ανάρτησή της στο Twitter η κ. Δημητρίου ανεφερε: «14η Αυγούστου.Τα λόγια δεν φτάνουν για να εκφράσουν τον πόνο. Δεν αρκούν ούτε γι' αυτό που πρέπει να πετύχουμε αλλάζοντας τα δεδομένα της κατοχής».

«Η επανένωση της πατρίδας μας είναι ο στόχος όλων των Κυπρίων και επιβάλλεται να αξιοποιήσουμε όλα τα διπλωματικά μέσα για να το καταφέρουμε», σημείωσε.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με μία φράση απάντησε ο ΠτΔ για τον ανασχηματισμό - Τι είπε για τα σενάρια που ακούγονται

Με μία φράση απάντησε ο ΠτΔ για τον ανασχηματισμό - Τι είπε για τα σενάρια που ακούγονται

Στο ενδεχόμενο ανασχηματισμού της Κυβέρνησης κλήθηκε να απαντήσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, μετά το πέρας του μνημοσύνου των 11 πεσόντων Ηρώων και Αγνοουμένων της Κοινότητας Έμπας.

BEST OF TOTHEMAONLINE