Ο άντρας που πληρώνεται για… να μην κάνει απολύτως τίποτα

Ο άντρας που πληρώνεται για… να μην κάνει απολύτως τίποτα

Κι όμως υπάρχει και αυτή η δουλειά. Το να πληρώνεται κανείς κάνοντας το απόλυτο… τίποτα!

Την κάνει ο Ιάπωνας Σότζι Μοριμότο προσφέροντας τις υπηρεσίες του στο Τόκιο για όποιον θέλει να τον «νοικιάσει»!

2

Όπως αναφέρει το BBC, ο Σότζι Μοριμότο νοικιάζει τον εαυτό του σε πελάτες που απλά δεν θέλουν να μένουν μόνοι τους.

Δεν κάνει το παραμικρό: Δεν συζητάνε, δεν πάνε μαζί σε εκδηλώσεις ή δραστηριότητες, παρά μόνο προσφέρει συντροφιά.

Να είναι αυτός εκεί και να μην νιώθει μόνο, το άτομο που τον νοίκιασε.

Αν αναρωτιέστε αν πηγαίνει καλά, ο Μοριμότο έχει ζήτηση καθώς τη μέρα τον «νοικιάζουν» ένας με τρεις άνθρωποι.

2

Τώρα αν τον ρωτάτε αν νιώθει καλά, «γεμάτος» και παραγωγικός με το να μην κάνει… τίποτα, ο Σότζι θα σας πει ότι «και μόνο να μην κάνεις τίποτα και απλά να είσαι εκεί… έχει τη δική του αξία!

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Κρίσιμη η σημερινή συνεδρίαση του πολιτικού γραφείου- Οι διαφορετικές τάσεις για τη διεξαγωγή εσωκομματικών εκλογών- Φωνές για περισσότερο χρόνο

ΔΗΣΥ: Κρίσιμη η σημερινή συνεδρίαση του πολιτικού γραφείου- Οι διαφορετικές τάσεις για τη διεξαγωγή εσωκομματικών εκλογών- Φωνές για περισσότερο χρόνο

Σε μια συνεδρίαση με ιδιαίτερο πολιτικό βάρος, εισέρχεται σήμερα ο Δημοκρατικός Συναγερμός. Το Πολιτικό Γραφείο του κόμματος καλείται σήμερα στις 17:00, να συζητήσει και να αποφασίσει επί της εισήγησης του Εκτελεστικού Γραφείου για το χρονοδιάγραμμα της διαδικασίας ανάδειξης του υποψηφίου του ΔΗΣΥ, για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE