Διευθετήσεις τροχαίας λόγω της πανήγυρης στο Μοναστήρι της Παναγίας Χρυσορρογιάτισσας

Διευθετήσεις τροχαίας λόγω της πανήγυρης στο Μοναστήρι της Παναγίας Χρυσορρογιάτισσας

Η Αστυνομία, πληροφορεί το κοινό, ότι λόγω της πανήγυρης στο Μοναστήρι της Παναγίας Χρυσορρογιάτισσας, που θα πραγματοποιηθεί στο χωριό Παναγιά της Πάφου, από σήμερα 13 μέχρι και τις 16 Αυγούστου (συμπεριλαμβανομένης), θα είναι κλειστός για όλα τα οχήματα, ο δρόμος Αγίας Μονής προς το Μοναστήρι Χρυσορρογιάτισσας.

Ο δρόμος Παναγιάς προς το Μοναστήρι Χρυσορρογιάτισσας, θα είναι ανοικτός για όλα τα οχήματα, εκτός από φορτηγά οχήματα και οχήματα βαρέως τύπου.

Οι οδηγοί καλούνται να χρησιμοποιούν τον παρακαμπτήριο δρόμο Βουνί – Παναγιάς (απαγορεύεται για φορτηγά οχήματα και οχήματα βαρέως τύπου).

Η στάθμευση οχημάτων εντός ή πλησίον του Μοναστηριού απαγορεύεται.

Το κοινό καλείται να χρησιμοποιεί ως χώρους στάθμευσης, τον εκδρομικό χώρο «ΠΑΠΑΛΟΥΚΑΣ» (μετά το μοναστήρι Παναγιάς Χρυσορρογιάτισσας) και τον κατασκηνωτικό χώρο πριν το Μοναστήρι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αισιόδοξος για την ΑΤΑ ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης- «Πολύ σύντομα θα έχουμε θετικά αποτελέσματα»

Αισιόδοξος για την ΑΤΑ ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης- «Πολύ σύντομα θα έχουμε θετικά αποτελέσματα»

Πολύ σύντομα αναμένονται θετικά αποτελέσματα για το θέμα της ΑΤΑ, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τη Δευτέρα, σημειώνοντας ότι η προσπάθεια ανασυγκρότησης του κράτους μέσα από τις μεταρρυθμίσεις είναι συνεχής.

BEST OF TOTHEMAONLINE