Έμπλεξε 25χρονος: Μπούκαρε σε συνεργείο ελαστικών - Πάνω από 5.000 ευρώ η αξία των κλοπιμαίων

Έμπλεξε 25χρονος: Μπούκαρε σε συνεργείο ελαστικών - Πάνω από 5.000 ευρώ η αξία των κλοπιμαίων

Στη σύλληψη άνδρα ηλικίας 25 ετών, προχώρησε χθες η Αστυνομία στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά διάρρηξη κτιρίου και κλοπή.

Σύμφωνα με καταγγελία που έγινε στην Αστυνομία από 58χρονο, μεταξύ των ημερομηνιών 09-10/08/2022, έγινε διάρρηξη στο συνεργείο επιδιόρθωσης ελαστικών στη Λάρνακα, όπου κλάπηκε περιουσίας αξίας 5.610 ευρώ.

Μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας τα οποία είχαν μεταβεί στη σκηνή για εξετάσεις, είχαν εντοπίσει σε παρακείμενο υποστατικό, μέρος της κλοπιμαίας περιουσίας.

Εναντίον του 25χρονου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης δυνάμει του οποίου συνελήφθη χθες το μεσημέρι και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λάρνακας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Φέρνω μήνυμα φιλίας από το Ισραήλ» – Τι συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Χέρτζογκ

«Φέρνω μήνυμα φιλίας από το Ισραήλ» – Τι συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Χέρτζογκ

Φέρνω μήνυμα φιλίας από το Ισραήλ, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της χώρας κ. Ισαάκ Χέρτζογκ, ο οποίος συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE