Αστυνομία: Προχώρησε σε 455 καταγγελίες οδηγών για τροχαίες παραβάσεις την τελευταία εβδομάδα

Αστυνομία: Προχώρησε σε 455 καταγγελίες οδηγών για τροχαίες παραβάσεις την τελευταία εβδομάδα

Τετρακόσιοι πενήντα πέντε οδηγοί καταγγέλθηκαν στην Πάφο για τροχαίες παραβάσεις την τελευταία εβδομάδα.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου στο πλαίσιο εκστρατείας της ΑΔΕ Πάφου για πρόληψη των τροχαίων οδικών συγκρούσεων από την 5η Αυγούστου 2022 μέχρι τις 06:00 το πρωί της Παρασκευής, σήμερα, έγιναν 455 καταγγελίες.

Από τις 455 καταγγελίες οι 8 αφορούσαν οδήγηση υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, 21 καταγγελίες για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης, και οι 167 οδήγηση με υπέρβαση του ορίου ταχύτητας.

Οι εκστρατείες της ΑΔΕ Πάφου θα συνεχιστούν σε μεταγενέστερο στάδιο.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυβερνητική πηγή: Η αλληλεγγύη προς την Κύπρο γίνεται «πυξίδα» για το μέλλον

Κυβερνητική πηγή: Η αλληλεγγύη προς την Κύπρο γίνεται «πυξίδα» για το μέλλον

'Εμπρακτη πράξη αλληλεγγύης η συνδρομή προς Κύπρο και η αλληλεγγύη τονίζει ανώτερη κυβερνητική πηγή, μετά τη συνάντηση του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν την Τετάρτη στις Βρυξέλλες.

BEST OF TOTHEMAONLINE