Μεγάλη ανταπόκριση στο διαδικτυακό κάλεσμα υποβολής εισηγήσεων στην ιστοσελίδα του Νίκου Χριστοδουλίδη - Τι αναφέρει το επιτελείο

Μεγάλη ανταπόκριση στο διαδικτυακό κάλεσμα υποβολής εισηγήσεων στην ιστοσελίδα του Νίκου Χριστοδουλίδη - Τι αναφέρει το επιτελείο

Η συμμετοχή του κόσμου στο διαδικτυακό κάλεσμα για υποβολή εισηγήσεων στην ιστοσελίδα του ανεξάρτητου υποψηφίου για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, ξεπέρασε κάθε προηγούμενο την τελευταία εβδομάδα, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το επιτελείο του κ. Χριστοδουλίδη.

«Εκατοντάδες συμπολίτες μας, από όλες τις ηλικιακές ομάδες, υπέβαλαν και συνεχίζουν να υποβάλλουν, εισηγήσεις και ιδέες σε δεκάδες ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητά τους, καταδεικνύοντας την ανάγκη της κοινωνίας να συμβάλει στη μεγάλη προσπάθεια για ανανέωση της πατρίδας μας», αναφέρεται. Προστίθεται ότι οι εισηγήσεις που κατατίθενται, αξιολογούνται από την ομάδα προγράμματος του κ. Χριστοδουλίδη, που αποτελείται από επιστήμονες, τεχνοκράτες και ακαδημαϊκούς.

Παράλληλα, όπως αναφέρετα, ο κ. Χριστοδουλίδης συνεχίζει τις συναντήσεις του με πολίτες και οργανωμένα σύνολα, για τη συνδιαμόρφωση του τελικού προγράμματος διακυβέρνησης.

Την Τετάρτη, πραγματοποίησε συνάντηση με μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Παγκύπριας Συντεχνίας Ισότητα, υπό τον αντιπρόεδρό της, Κυριάκο Κυριάκου. Σημειώνεται ότι κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν, μεταξύ άλλων, θέματα που αφορούν το καθεστώς εργοδότησης των εκτάκτων εργαζομένων αορίστου χρόνου στον δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα.

Συζητήθηκαν επίσης το αίτημά τους για μονιμοποίηση, η ακριβοδίκαιη μεταχείριση όλων των συντεχνιών από την πολιτεία, η αναβάθμιση του βιοτικού επιπέδου των χαμηλόμισθων εργαζομένων και το συνταξιοδοτικό.

Την Πέμπτη, ο κ. Χριστοδουλίδης συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Συνδέσμου Καταναλωτών, Μάριο Δρουσιώτη, και τη νομική σύμβουλο του Συνδέσμου, Βιργινία Σπύρου. Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν τα προβλήματα που δημιουργούνται εξαιτίας της ακρίβειας και οι ανησυχίες των καταναλωτών για φαινόμενα αισχροκέρδειας.

Συζητήθηκαν επίσης τα προβλήματα που δημιουργούνται λόγω του κατακερματισμού των υπηρεσιών που αφορούν στην προστασία των καταναλωτών, καθώς και η ανάγκη δημιουργίας μιας Ενιαίας Αρχής Καταναλωτή, η οποία θα συμβάλει στον καλύτερο συντονισμό για αποτελεσματικότερη εφαρμογή πολιτικών, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο υπουργικό σήμερα τα δύο σχέδια για τους πυρόπληκτους της ορεινής Λεμεσού - Κρίσιμη συνεδρίαση εν μέσω πιέσεων για παραιτήσεις υπουργών

Στο υπουργικό σήμερα τα δύο σχέδια για τους πυρόπληκτους της ορεινής Λεμεσού - Κρίσιμη συνεδρίαση εν μέσω πιέσεων για παραιτήσεις υπουργών

Το Υπουργικό Συμβούλιο συνέρχεται εκτάκτως σήμερα το πρωί, με φόντο τη βιβλική καταστροφή στην ορεινή Λεμεσό. Μια συνεδρίαση που θα έπρεπε να είχε προηγηθεί της κρίσης — όχι να την ακολουθεί. Στο τραπέζι θα τεθούν δύο σχέδια για τις αποζημιώσεις των πληγέντων, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να κατευναστεί η οργή της κοινωνίας και να διασωθεί το πολιτικό κύρος της κυβέρνησης Χριστοδουλίδη, που απέτυχε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE