Στάθμευσε το πολυτελές όχημα του μπροστά απο ράμπα ΑΜΕΑ - Αντιδράσεις στα social media

Στάθμευσε το πολυτελές όχημα του μπροστά απο ράμπα ΑΜΕΑ - Αντιδράσεις στα social media

Μπροστά σε πρόσβαση εισόδου ράμπας αναπήρων, στάθμευσε πολυτελές αυτοκίνητο.

Όπως αναφέρει πολίτης σε ανάρτηση του , το συγκεκριμένο αυτοκίνητο στάθμευσε με τέτοιο τρόπο ώστε να εμποδίζει την πρόσβαση στην ράμπα αναπήρων/ΑΜΕΑ.

Ένα φαινόμενο που συχνά συναντάμε , δημιουργώντας τον προβληματισμό κατά πόσο υπάρχει παιδεία και ευαισθησία στα δικαιώματα των ΑΜΕΑ.

Η συγκεκριμένη ανάρτηση προκάλεσε την αντίδραση πολιτών, για ασυνείδητους συνανθρώπους που εμποδίζουν την εύκολη προσβασιμότητα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE