Αν περάσουν Ντνίπρο, δικαιούται να βγει… πας τα τραπέζια ο Καραπατάκης!

Αν περάσουν Ντνίπρο, δικαιούται να βγει… πας τα τραπέζια ο Καραπατάκης!

Φάνηκε ήδη για την ΑΕΚ, η… «αξία» που είχε η κατάκτηση της δεύτερης φάσης, στο φινάλε του περσινού μαραθωνίου, με την νίκη επί του πρωταθλητή Απόλλωνα στην Λεμεσό.

Καταφέρνοντας χθες να «τσιμπήσουν» το εισιτήριο μέσα στο Βελιγράδι, έχουν πλέον το «μαξιλαράκι» για συμμετοχή στους ομίλους του Κόνφερενς Ληγκ.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Τhemasports

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE