«Ψήφος εμπιστοσύνης» σε Χριστοδουλίδη από τον ΥΠΕΞ της Αυστρίας- Γευμάτισαν στην Πόλη Χρυστοχούς

«Ψήφος εμπιστοσύνης» σε Χριστοδουλίδη από τον ΥΠΕΞ της Αυστρίας- Γευμάτισαν στην Πόλη Χρυστοχούς

Στα πλαίσια της περιοδείας του ως υποψήφιος για την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας στις επερχόμενες εκλογές, ο Νίκος Χριστοδουλίδης έκανε ένα μικρό διάλειμμα για να συναντήσει και να γευματίσει με ένα καλό φίλο και Υπουργό.

Στην Πόλη Χρυσοχούς, φιλοξένησε τον Υπουργό Εξωτερικών της Αυστρίας και τέως Καγκελάριο της χώρας, Alexander Schallenberg.

Μαζί γευμάτισαν το βράδυ της Πέμπτης, σε ταβερνάκι της περιοχής, αντάλλαξαν απόψεις και συζήτησαν φυσικά την υποψηφιότητα του στις Προεδρικές Εκλογές 2023.

Την συνάντηση αυτή έκανε γνωστή ο ίδιος ο υποψήφιος Νίκος Χριστοδουλίδης μέσα από τα social media του, μέσα απο τα οποία έχει δημιουργήσει ένα διαδραστικό τρόπο επικοινωνίας με τους πολίτες.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Μηδενική ανοχή σε φαινόμενα διαφθοράς» - Πήρε θέση για το «Κράτος Μαφία» η Κυβέρνηση

«Μηδενική ανοχή σε φαινόμενα διαφθοράς» - Πήρε θέση για το «Κράτος Μαφία» η Κυβέρνηση

Η ανοχή της Κυβέρνησης απέναντι σε φαινόμενα διαφθοράς παραμένει μηδενική, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, σχετικά με την ανακοίνωση της Αρχής Κατά της Διαφθοράς για την έρευνα για το βιβλίο του Μακάριου Δρουσιώτη «Κράτος Μαφία».

BEST OF TOTHEMAONLINE