Γερμανία: Ατύχημα σε λούνα παρκ - Τραυματίστηκαν 34 άτομα

Γερμανία: Ατύχημα σε λούνα παρκ - Τραυματίστηκαν 34 άτομα

Δύο τρενάκια συγκρούστηκαν σήμερα σε λούνα παρκ της πόλης Γκίντσμπουργκ στη νότια Γερμανία, με αποτέλεσμα τουλάχιστον 34 άνθρωποι να τραυματιστούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρώτο τρενάκι ακινητοποιήθηκε απότομα και ένα δεύτερο που ακολουθούσε προσέκρουσε σε αυτό.

Πυροσβεστική, ασθενοφόρα και τρία ελικόπτερα έσπευσαν στο πάρκο Legoland του Γκίντσμπουργκ. Σε σοβαρή κατάσταση είναι τουλάχιστον δύο από τους τραυματίες που διακομίστηκαν σε νοσοκομείο, μετέδωσε η Βαυαρική Ραδιοφωνία.

Την προηγούμενη εβδομάδα, μια 57χρονη έχασε τη ζωή της όταν έπεσε από τρενάκι λούνα παρκ στο Κλότεν της νοτιοδυτικής Γερμανίας.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Καύσωνας και μπλακ άουτ: Η ενεργειακή κρίση που εκθέτει το κράτος της «ανεπάρκειας»

Καύσωνας και μπλακ άουτ: Η ενεργειακή κρίση που εκθέτει το κράτος της «ανεπάρκειας»

Με θερμοκρασίες που ξεπερνούν τους 45 βαθμούς, η Κύπρος βυθίζεται ξανά σε διακοπές ρεύματος, αποκαλύπτοντας την βαθιά ενεργειακή κρίση και την πολιτική ανεπάρκεια που την συνοδεύει. Παρά τις κυβερνητικές διαβεβαιώσεις για επάρκεια, οι πολίτες βιώνουν το σκοτάδι και τους φουσκωμένους λογαριασμούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE