Γερμανία: Ατύχημα σε λούνα παρκ - Τραυματίστηκαν 34 άτομα

Γερμανία: Ατύχημα σε λούνα παρκ - Τραυματίστηκαν 34 άτομα

Δύο τρενάκια συγκρούστηκαν σήμερα σε λούνα παρκ της πόλης Γκίντσμπουργκ στη νότια Γερμανία, με αποτέλεσμα τουλάχιστον 34 άνθρωποι να τραυματιστούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρώτο τρενάκι ακινητοποιήθηκε απότομα και ένα δεύτερο που ακολουθούσε προσέκρουσε σε αυτό.

Πυροσβεστική, ασθενοφόρα και τρία ελικόπτερα έσπευσαν στο πάρκο Legoland του Γκίντσμπουργκ. Σε σοβαρή κατάσταση είναι τουλάχιστον δύο από τους τραυματίες που διακομίστηκαν σε νοσοκομείο, μετέδωσε η Βαυαρική Ραδιοφωνία.

Την προηγούμενη εβδομάδα, μια 57χρονη έχασε τη ζωή της όταν έπεσε από τρενάκι λούνα παρκ στο Κλότεν της νοτιοδυτικής Γερμανίας.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Teaser: Αβέρωφ Νεοφύτου: Η πιο ανατρεπτική και εξομολογητική συνέντευξη της καριέρας του, αποκλειστικά στο ThemaOnline

Teaser: Αβέρωφ Νεοφύτου: Η πιο ανατρεπτική και εξομολογητική συνέντευξη της καριέρας του, αποκλειστικά στο ThemaOnline

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου ανοίγει την καρδιά του στο Themaonline και τον Τάσο Θεοδώρου, μιλώντας χωρίς φίλτρα για όλα.

BEST OF TOTHEMAONLINE